Komentara: 6
Pregleda: 3353
Foto

Muški odbojkaški klub "Spartak" ponos Subotice

11.05.2022. u 17:15h
Izvor: Subotica.com
Povodom sjajnih igara koje su pokazali u završnici plejofa Prvenstva Srbije, za članove Muškog odbojkaškog kluba „Spartak“ danas je upriličen prijem kod gradonačelnika Subotice.
Muški odbojkaški klub "Spartak" ponos Subotice

Ističući koliko je Grad ponosan na uspeh svojih odbojkaša, gradonačelnik je poručio da se MOK „Spartak“ moći da računa na ozbiljniju podršku.

- Mok je posle 46 godina napravio vrhunski rezultatu u u sezoni 2021/2022. godini. U toku regularnog dela zauzeli su peto mesto i odatle napadali titulu. Što se nas tiče oni su naši pobednici. Ne samo zbog prikazane igre, požrtvovanju i borbenosti, nego zbog svega onoga što ih je pratilo tokom sezone, izdigli su se iznad svih problema – poručio je gradonačelnik Stevan Bakić. – U finalu su imali ozbiljnog protivnika, ekipu koja već duže vreme dominira u Srbiji i ima mnogo bolje uslove za rad, mnoštvo reprezentativaca i stranih igrača koji mogu da se angažuju. Kada se sve to sabere to je bila broba Davida protiv Golijata. Zato njihov uspeh ima posebnu težinu. Oni su najbolji primer našim mladim sugrađanima.

Muški odbojkaški klub "Spartak" ponos Subotice

Podsetimo, odbojkaši „Spartaka“ su u utakmici finala plejofa odigranoj pre mesec dana izgubili od Vojvodine u borbi za titulu prvaka i zauzeli peto mesto u generalnom plasmanu Prvenstva Srbije. Pobeda je izmakla, ali je zato publika uživala u sjajnoj igri subotičkih odbojkaša.

- Falilo nam je malo sreće. Zdravstveni bilten nas je sprečio da bude drugačije. Za nas to ne bi bilo iznenađenje, jer verujemo u ovu ekipu. Hvala Gradu na podršci koja nam je pružena, bez obzira na to da li je moglo više, ali uvek dođe momenat da rad i rezultati dovedu do toga da se više pomogne – smatra Duško Guslov, predsednik MOK „Spartak“. - Uprava je zadovoljna što je veliki broj ljubitelja odbojke u Subotici pratio naš rad, prepuna hala nas posebno raduje i zahvaljujemo se svim navijačima, posebno deci osnovnih škola koja su nas verno pratili.

Muški odbojkaški klub "Spartak" ponos Subotice

Igrači su dali sve od sebe, ostavili srce na terenu.

- Najveće zasluge za uspeh ide momcima, jer bez njih sva zalaganja uprave i podrška Grada i prijatelja kluba bila bi uzaludna. Sve što smo stavili pred igrače, oni su to izneli na svojim leđima. Pred nama je teži deo posla, da ove momke zadržimo i sledeće godine, kao i da dovedemo adekvatna pojačanja jer će sigurno svi želeti da pobede Spartak – ističe trener Ivica Jevtić.

Muški odbojkaški klub "Spartak" ponos Subotice

Muški odbojkaški klub „Spartak“ osnovan je 1945. godine, a njegova najuspešnija sezona bila je 1974/1975. godine kada je bio prvak Jugoslavije, a  1976. godine u Briselu osvojili su treće mesto u Ligi evropskih šampiona. Klub trenutno broji 80 članova, od kojih su šestorica reprezentativci.

Izvor: Subotica.com
Prijem za odbojkaše Spartaka kod gradonačelnika Bakića Prijem za odbojkaše Spartaka kod gradonačelnika Bakića Prijem za odbojkaše Spartaka kod gradonačelnika Bakića Prijem za odbojkaše Spartaka kod gradonačelnika Bakića Prijem za odbojkaše Spartaka kod gradonačelnika Bakića Prijem za odbojkaše Spartaka kod gradonačelnika Bakića Prijem za odbojkaše Spartaka kod gradonačelnika Bakića Prijem za odbojkaše Spartaka kod gradonačelnika Bakića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3353
Povezane teme

duško guslov

odbojka

odbojkaški klub spartak

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.