• Pregleda: 11804

Muškarac poginuo u požaru u Bačkim Vinogradima

Meštanin Bačkih Vinograda, Nandor Šoš (52), nastradao je u požaru koji je izbio jutros u kući u kojoj je živeo u ovom subotičkom prigradskom naselju.
Muškarac poginuo u požaru u Bačkim Vinogradima

Po rečima komšija, Šoš je u kući, koja je u vlasništvu njegove sestre, živeo sam i bez ikakvih primanja. Vatru su primetile prve komšije negde oko četiri sata ujutru i odmah pozvale vatrogasce, koji su vrlo brzo stigli, ali, nažalost, nije bilo pomoći. Nesrećni čovek pronađen je ispod gomile blata i pepela

Još uvek se ne zna šta je dovelo do požara, a pretpostavlja se da se Šoš u snu ugušio od dima.

- Kažu da je uzrok najverovatnije cigareta, koju nije dobro ugasio. Ali niko to ne može da tvrdi, jer ko zna koliko je to gorelo u toku dok, dok komšije nisu primetile plamen – priča nam komšinica koja stanuje u neposrednoj blizini. - Živeo je sam, nije radio, prosio je stalno  ispred prodavnice za hleb i pivo. Svi su ga poznavali, nikoga nije dirao, nije pravio probleme. Dugo je bio bolestan i jako nam je žao što je ovako strašno završio.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Kenjereš Andraš Odgovori
Tragedija, ali dokazuje ne ravnopravan položaj, člana našeg društva, nasprem takozvanih migranata, oni uživaju, prebivalište sa prijavom, bez prijave slobodno lutanje šumama, branja voće, obijanje objekata van upotrebe, razbacivanje smeća, nedodirljivi su, uz bezvredne kazne mogu nam i žene, kćeri silovati. Maltene sve da urade uz zakonsko odobravanje, jer su oni migranti. Za gore navedene radnje mi građani dobijamo ono što zakon odredi, bez pardona.
Migranti nestaju u evropi, i sve se zaboravlja.
Nastala situacija, neka ostaje na duši mesne zajednice i SVM koja raspolaže sa milionima €.
E sad nemojte mi kazati i opravdavati se da nema mala vrata pored velike. Kad neko kupuje zgradu uz cenu koja je u Beču, zatim zgradu pored Konzulata Hrvatske.
ALISA U ZEMLJI ČUDA Odgovori
U okviru vesti "Dulić i Janjić nepravosnažno...itd), izvesni @ STRAŠNO se kvazi pristupom "bavi" mojim vlastitim likom, istovremeno zamerajući komentarisanje navodno svake bogovetne vesti objavljene na sajtu (od 50 tek 7).

Ono što je ne samo zaista STRAŠNO, nego i za na prst na čelo, da se od preko 8000 pregleda, samo naš sugrađanin u oličenju Kenjereš Andraša (rođak ili komšija nastradalom Nandoru Šošu, svejedno) osvrnuo na ovu tragediju!? Gde li će nam duše? U raj svakako - NE!
stormwatch Odgovori
Katastrofa! A posebno na drugom sajtu gde se monstrumi sprdaju sa ovom tragedijom, ovde se ipak zna red i ne moze da prodje svasta. Ovom coveku iskreno zelim da ga je dragi Bog primio kod sebe, a vi narode uvek pazite na moguce izvore pozara, i ako postoji finansijska mogucnost, ugradite barem u kuhinju javljac pozara sto se montira na plafon i imajte barem onaj mali vatrogasni aparatic od 1Kg.
ALISA U ZEMLJI ČUDA Odgovori
...i da dopunim, dve hiljade naknadnih pregleda takođe "krasi" (barem delimično) latinska izreka: VENI, VIDI...(dođoh, videh...i - NIŠTA! O tragediji nit' ko šta zbori, nit' romori. Ali zato, da je Nandor Šoš (pokoj mu duši) bio jedan od "viđenijih" članova zajednice, pa čak i belosvetska a naša gilipterčina, bilo bi komentara bezbroj. Izem ti "skladan" suživot koji je navodno primer drugim sredinama, kako je gradski otac Laban nedavno "referisao" patrijarhu Pavlu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.