Komentara: 0
Pregleda: 2035

Multikulturalni program u Bunjevačkoj matici

27.04.2017. u 15:13h
Izvor: RTV Yueco
Multikulturalni program u Bunjevačkoj matici

U prostorijama Bunjevačke matice preksinoć je održan multikulturalni i multinacionalni program, u organizaciji Asocijacije nacionalnih zajednica Subotice. Cilj programa jeste predstavljanje svih nacionalnih zajednica koje žive na teritoriji grada, kao i njihovo međusobno upoznavanje.

Na prekjučerašnjem događaju učestvovali su predstavnici dvanaest nacionalnih zajednica koje žive u Subotici. Učesnici su kroz igru, pesmu, recitovanje i muziku predstavili sopstvenu nacionalnu zajenicu. Ovakvi događaji doprinose boljem upoznavanju ljudi koji zajedno žive na istom prostoru.

Učesnici poručuju kako Subotica svoju interkulturalnost kroz ovakve programe potvrđuje. Činjenica da su se učesnici sami organizovali, i upriličili događaj poput ovog, svedoči o različitim narodima koji u našem gradu zajedno žive, rade, druže se i poštuju, rečeno je na prekjučerašnjem događaju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2035
Povezane teme

multikulturalnost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.