• Pregleda: 5616

Mozaik grba Subotice od fotografija sa gradskih lokacija

Povodom Dana grada, u petak je ispred zgrade pozorišta podignut mozaik u obliku grba Grada Subotice, nastao po ideji i realizovan od strane UG “PhotoWalkers” a uz podršku Grada Subotice, Kancelarije za mlade Grada Subotice i UG ”BOC”.
Mozaik grba Subotice od fotografija sa gradskih lokacija

Projekat pod nazivom "Pokaži koliko voliš Suboticu" realizovan je tokom leta  od  samih članova udruženja PhotoWalkers, kao i od polaznika početnog kursa fotografije.

Mozaik je veličine 5x5 metara i sačinjen od 6328 fotografija nastalih na teritoriji Subotice.  Na pozorištu će biti izložen do srede, a kasnije premešten na neku drugu lokaciju i biće od strene UG”PhotoWalkers” ustupljen gradu na korišćenje. Samim tim,  ovaj projekat  je veoma  važan za Suboticu jer se može koristiti u promotivne svrhe grada na različitim manifestacijama i lokacijama.

UG “PhotoWalkers” poziva sve Subotičane zainteresovane za fotografiju  da im se pridruže u budućem radu. Možete ih kontaktirati na: .

Foto: Branko Kozarić / Photowalkers

povezane teme

6
stormwatch Odgovori
Samo napred! Taj grb je ponos grada Subotice!
Stefan Odgovori
Sve je to jako lepo , ali mi nesto ovde jako smeta.Naime , reklama za Next ili sta god je stavljena u prvi plan dok je grb Subotice stavljen sa strane.Mozda previse analiziram , ali je simbolika sasvim jasna.
Vesko Odgovori
@ stormwatch,potpuno si u pravu.
asd Odgovori
Kacite po pozoristu da bolje privucete paznju sto nije zavrseno? Jos samo jelkicu da mu nabacite
mali Odgovori
simbolika je jasna ko plati taj je u prvom planu
SAČUVAJ ME BOŽE BAJIĆA Odgovori
BONA (s)IDE
Evo bona jednog od tvojih mozaika nemoj puno da čekaš. Baciće neko drugi kamen pre tebe
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.