Komentara: 2
Pregleda: 4339

Motori na ulicama Subotice

25.03.2011. u 17:13h
Izvor: RTV Yueco
Motori na ulicama Subotice

Dolaskom lepšeg vremena sve je više motociklista na ulicama. Iz rog razloga neophodna je povećana pažnja svih učesnika u saobraćaju. Iako motociklisti kažu da za njih sezona vožnje nikada ne prestaje, slažu se sa tim da ih na ulicama ima mnogo više dolaskom proleća. Policija je povećala kontrolu saobraćaja, ali da se do 1. aprila neće izricati kazne za lakše prekršaje, nego samo opomene, a to se odnosi na motocikliste i poljoprivrednu mehanizaciju.

Goran Vukoja dugogodišnji je motociklista. On smatra da dolaskom lepših dana ostali učesnici u saobraćaju treba da obrate dodatnu pažnju na motocikliste. Vukoja savetuje motocikliste da poštuju ograničenja brzine, kao i da pripaze na sigurnost, jer je asfalt još uvek hladan, kao i gume, pa je i trag kočenja nešto duži.

Policija će kod motociklista kontrolisati obaveznu opremu, poštovanje brzine kretanja, i alkohol u krvi, koji kod motociklista ne sme da bude iznad 0. Do 0,5 promila sledi novčana kazna od 3000 dinara, kao i isključunje vozača iz saobraćaja, a za sve koji imaju preko 0,5 promila alkohola u krvi izricaće se mnogo strožije kazne.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 4339
Povezane teme

motori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.