Komentara: 6
Pregleda: 2982

Mojsilović: Neće biti lako, ali želimo tri boda iz Novog Pazara

14.08.2015. u 14:48h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u nedelju od 19 časova igraju u Novom Pazaru meč 6. kola Super lige, a u najavi tog duela svoja očekivanja izneli su U-20 reprezentativac Stefan Milošević i šef struke Stevan Mojsilović.
Mojsilović: Neće biti lako, ali želimo tri boda iz Novog Pazara

Posle nesrećnog poraza od Partizana proteklog vikenda u vanrednom kolu odigranom u sredu usledila je nešto bleđa partija, koja je delomično bila posledica fizičkog i psihičkog pražnjenja, pa je subotički superligaš pomalo iznenađujuće podelio bodove sa ekipom koja se ove sezone nije niti jednom radovala.

U sledećem kolu (u nedelju) Spartak odlazi na teško gostovanje, na jug Srbije ekipi koja ove sezone igra promenjivo, ima prilično iskusan kolektiv, a sa klupe ih vodi Petar Kurčubić. stručnjak koji je donedavno sedeo na klupi Spartaka. Novi Pazar ove sezone ima dve pobede, dva remija i jedan poraz, dok je Spartak na dijametralno suprotnom bilansu i pobeda na teškom terenu značajno bi podigla samopouzdanje ekipe pred važne duele koje će plavo-beli iz Subotici igrati u narednih mesec dana.

Pre iznošenja očekivanja u duelu protiv Novog Pazara Stefan Milošević, reprezentativac iz redova Spartaka, se osvrnuo na prethodni meč ističući da je povoljniji rezultat izostao, između ostalog, zbog visoke temperature i nešto lošijeg terena.

- "Odlazimo u Novi Pazar bez imperativa pobede, a to ćemo iskoristiti da pokušamo da iznenadimo. Mlad smo kolektiv u odnosu na Pazar, možda malo i neiskusniji, ali to ne znači i da smo slabiji. Borićemo se na terenu i pokušaćemo da osvojimo makar bod, ako ne i sva tri" - izjavio je Milošević.

Najavu i očekivanja nedeljnog gostovanja izneo je i šef struke Stevan Mojsilović koji veruje da njegovi igrači mogu da iznenade mnogo iskusniju ekipu i da na tradicionalno nezgodnom terenu, pred vrlo srčanim navijačima, ostvare povoljan rezultat.

- "Očekuje nas jedna utakmica u lepom fudbalskom ambijentu, pred sigurno pet hiljada gledalaca, u atraktivnom terminu pod reflektorima. Radujem se takvim uslovima, siguran sam da će prijati i igračima i očekujem da ćemo odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu na 'vrućem' terenu u Novom Pazaru." - izjavio je Mojsilović.

Spartak u Novi Pazar putuje kompletan, ako se izuzme povređeni Milić koji se po najavama stručnog štaba u trenažni proces vraća od naredne sedmice i na njega računaju u narednom meču kada Spartak dočekuje Metalac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2982

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

stevan mojsilović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.