Komentara: 18
Pregleda: 11219

"Moj eko račun" - nova usluga JKP "Čistoća i zelenilo"

17.09.2017. u 14:45h
Izvor: Subotica.com
U cilju što boljeg i bržeg informisanja građana, a imajući u vidu sve veći obim korišćenja računara i mobilnih uređaja, kao i zaštitu životne sredine, JKP "Čistoća i zelenilo" pokrenulo je novi servis na svojoj internet stranici pod nazivom "Moj eko račun".
"Moj eko račun" - nova usluga JKP "Čistoća i zelenilo"

"Moj eko račun" je usluga koja daje mogućnost svim korisnicima komunalnih usluga, da mesečni račun dobiju u elektronskom obliku. Tako se mesečni računi više neće slati poštom, već putem e-mail-a, na adresu koja se navede u prijavi za korišćenje ove usluge.

Na taj način, sugrađanima će biti omogućen pregled mesečnih računa i na internet sajtu JKP "Čistoća i zelenilo", gde će se računi nalaziti u PDF formatu. 

Za korišćenje ove usluge, potrebno je prvo poslati popunjenu izjavu JKP "Čistoća i zelenilo", do 25-og u mesecu. Usluga će se automatski aktivirati, slanjem prvog mesečnog računa putem e-pošte, a može se koristiti i na mobilnim uređajima, preuzimanjem aplikacije sa Play prodavnice. Aplikacija se pronalazi ukucavanjem izraza "cistoca subotica".

"Moj eko račun" - nova usluga JKP "Čistoća i zelenilo"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 11219
Povezane teme

ekologija

jkp čistoća i zelenilo

zaštita životne sredine

eko račun

elektronska pošta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.