Komentara: 15
Pregleda: 6315

Mobilna verzija www.subotica.com

19.09.2012. u 13:25h
Uzimajući u obzir ubrzano širenje i sve češću upotrebu mobilnih telefona, tableta i drugih kompaktnih prenosnih uređaja za pristup sadržaju na Internetu i pregled web stranica, ali i učestale zahteve posetilaca, omogućili smo pristup web sajtu u uprošćenom obliku, prilagođenom pre svega za mobilne telefone. Adresa sajta je www.subotica.com/m
Mobilna verzija www.subotica.com

U okviru verzije sajta optimizovane za mobilne telefone trudili smo se da zadržimo najbitniji sadržaj sajta, tako da putem mobilnog telefona na brz i jednostavan način možete da pristupite vestima, fotografijama, pištaljkama, najavama dešavanja, ponudi poslova, malim oglasima i kameri. 

U okviru odeljaka sa vestima i pištaljkama omogućeno je i komentarisanje.

S obzirom da je ovo prva mobilna verzija i pored velike želje i truda da je prilagodimo za sve uređaje, bez obzira na operativni sistem ili dimenzije ekrana, nije isključeno da na nekom telefonu to neće baš izgledati idealno, zato bismo voleli da čujemo vaše komentare po pitanju izgleda, funkcionalnosti i upotrebljivosti.

 Mobilna verzija Subotica.com - najposećenijeg sajta u Subotici

Mobilna verzija najposećenijeg subotičkog sajta; čitajte nas i uz kafu :)

Mobilnoj verziji sajta možete da pristupite direktno pozivanjem linka www.subotica.com/m/ na vašem telefonu, ali isto tako ako pristupite "klasičnoj" verziji sajta, softver će prepoznati mobilni uređaj i preusmeriti vas na mobilnu verziju.

Ukoliko se ipak odlučite da želite da mobilnom telefonu da gledate klasični (desktop) sajt, na dnu mobilne verzije imate dugme "DESKTOP". Ukoliko sa mobilnog telefona ne dobijete uprošćenu verziju, potražite u gornjem levom uglu ikonicu mobilnog uređaja i kliknite na nju.

Hvala vam na čitanju i želimo vam puno "mobilnih poseta"

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 6315

Povezana vest

Povezane teme

www.subotica.com

mobilna verzija sajta

novosti na sajtu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.