Komentara: 13
Pregleda: 4096

Mnoge reklamacije će biti prihvaćene, kažu u Toplani

13.03.2014. u 16:28h
Izvor: RTV Yueco
Više od polovine reklamacija na decembarske račune je razmotreno i deo deo primedbi će biti uvažen kažu u Subotičkoj Toplani. Kada su počele da pristižu reklamacije Toplana je formirala komisiju kojan ima za cilj da preispita opravdanost 190 reklamacija koje su potrošači poslali zbog visokih računa. U preduzeću “Suboticagas” kažu da su sve reklamacije na kvalitet gasa odbacili, dok na se preispituju one primedbe koje se odnose na račune.
Mnoge reklamacije će biti prihvaćene, kažu u Toplani

Subotičani koji se greju putem gradske Toplane decembra prošle godine bili su neprijatno iznenađeni sa računima. Tada je formirana Komisija kako bi se ispitila opravdanost reklamacija od strane potrošača. U Toplani kažu da od decembra, kada je potrošeno 2,2 miliona kubnih metara gasa, potrošnja energenta se smanjuje zahvaljujući prilagođavanju režima grejanja temperaturnim uslovima.Svi koji su podneli reklamacije uskoro će da dobiju odgovore.

U preduzeću “Suboticagas” kažu da su dobili oko 150 reklamacija koje se odnose na kvalitet grejanja i cenu za decembarski račun. Za kvalitet su sigurni da je odličan, a što se tiče potrošnje gasa i više cene zaposleni preduzeća će da obiđu sve potrošače koji su reklamirali račune.

Potrošnja gasa obračunava tako da dve trećine računa plaćate u roku od 15 dana, a ostatak odloženo na 6 meseci. Ovu mogućnost koristi 70% od oko 8.500 potrošača u Subotici, na Paliću, Zorci I Kelebiji, koji godišnje potroše 25 miliona kubika gasa. Grad je isto tako formirao komisiju koja treba da ispita validnost decembarskih računa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 4096
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.