Komentara: 15
Pregleda: 2043

"Mlekara" štićenicima "Kolevke" donirala mlečne pakete i školsku opremu

28.09.2022. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Povodom Svetskog dana školskog mleka, Mlekara Subotica koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije – Imleka, tradicionalno je uručila donaciju mlečnih paketa i školske opreme deci iz Doma za decu ometenu u razvoju “Kolevka”.
"Mlekara" štićenicima "Kolevke" donirala mlečne pakete i školsku opremu

"Mlekara Subotica" jedna je od najstarijih mlekara u Srbiji sa dugom tradicijom koja datira od 1955. godine, a danas je jedan od najpoznatijih  brendova, ne samo u Vojvodini, već u celoj zemlji.

Od svog osnivanja pa do današnjih dana, njen prioritet je društveno odgovorno poslovanje sa akcentom na brigu o deci i njihovom odrastanju, te su donacije donacije poput današnje uveliko deo tradicije njenog poslovanja.

- Mlekara Subotica tradicionalno donira brojne ustanove za decu širom Vojvodine, a ovog puta je to učinila povodom Svetskog dana školskog mleka, kako bi đacima poželela srećan polazak u školu. Svetski dan školskog mleka kao osnovni cilj obeležavanja ima podsećanje na značaj konzumacije mleka i mlečnih proizvoda posebno kod dece školskog uzrasta, njegovog značaja za  pravilan rast i razvoj. Sa tim ciljem i naša kompanija već više od decenije obeležava ovaj bitni datum kako bi široj javnosti, roditeljima i deci predočila sve benefite konzumacije mleka - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije "Imlek".

"Mlekara" štićenicima "Kolevke" donirala mlečne pakete i školsku opremu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 2043
Povezane teme

mlekara subotica

kolevka

deca iz kolevke

imlek

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.