Komentara: 0
Pregleda: 2866

Mladi stonoteniseri Spartaka na turniru u Bačkoj Topoli

29.10.2013. u 09:48h
Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
U nedelju (27. oktobra) u fiskulturnoj sali OŠ "Čaki Lajoš" u Bačkoj Topoli održano je nezvanično Državno prvenstvo u stonom tenisu za decu do 10 godina pod nazivom "Sat Trakt Kup" čiji su organizatori bili STK "Bajša" iz Bajše i STK "Bačka Topola" iz Bačke Topole.
Mladi stonoteniseri Spartaka na turniru u Bačkoj Topoli

Turnir se održavao u pojedinačnoj i dubl konkurenciji. Od mladih igrača STK "Spartak" nastupili su Luka Videc i Aleksandar Čokić. Videc se jednom pobedom u grupi, u pojedinačnoj konkurenciji, nije kvalifikovao na "glavnu tablu", dok je u konkurenciji parova, sa Menger Andrejom izgubio meč za medalju.

Čokić je u pojedinačnoj konkurenciji, pobedivši Menger Andreja (STK "Rapid") u finalnom meču stekao naslov Državnog prvaka u kategoriji mladih stonotenisera do 10 godina, a u konkurenciji dublova je takođe zauzeo prvo mesto sa Lukom Damnjanović (STK "Dobanovci") i osvojio "salataru" i zlatnu medalju.

Na turniru su igrače vodili treneri Mirko Gavrilović i Čaba Kukli.

Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2866
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.