Komentara: 10
Pregleda: 4390

"Mladi protiv grafitera"

10.05.2012. u 19:25h
Izvor: RTV Yueco
Učenici Politehničke škole nastavili su sa akcijom “Mladi protiv grafitera”. Ovoga puta okrečili su stubove oko robne kuće Maksi, što je treći objekat koji su u okviru stručne prakse okrečili dekorateri zidnih površina, a sve u cilju lepšeg i uređenijeg centra grada. Lokalna samouprava dala je podršku Politehničkoj školi, tako što je obezbedila potrebna finansijska sredstva za materijal, odnosno za fasadnu boju kojom su stubovi prekrečeni.
"Mladi protiv grafitera"

Nakon Doma Vojske i Beogradske robne kuće, na red su došli i stubovi robne kuće Maksi. Od jutros su učenici Politehničke škole vredno radili i za kratko vreme prekrečili sve grafite koji su se nalazili na ovim stubovima. Ipak borba sa grafitima i dalje traje.

Kao i prva dva puta, podršku u borbi protiv grafita, dala je lokalna samouprava, koja je finansijski pomogla školi oko utrošenog materijala.

U produžetku robne kuće Maksi nalaze se i stambene zgrade čiji su stubovi takođe išarani različitim grafitima. Oni ovoga puta nisu prekrečeni, ali su se učenici politehničke škole sa profesorima dogovorili da im upravo te površine budu inspiracija za diplomski rad, koji će uskoro raditi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4390
Povezane teme

grafiti

politehnička srednja škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.