Komentara: 1
Pregleda: 3119

Mladi LDP-a Subotice kritikuju URS

11.10.2011. u 01:24h
Mladi LDP-a Subotice kritikuju URS

Povodom akcije “Šansa za mlade”, koja je pod organizacijom "Ujedininjenih regiona Srbije", Mladi Liberalno Demokratske Partije Subotice ukazuju na licemerje kojim URS potcenjuje sve mlade u Subotici.

Zar je do sada trebalo da se čeka na jednostavan upit o potrebama mladih? URS je već 3 godine zadužen za sport, omladinu i turizam tj Nemanja Simović, kojeg je postavio G17 Plus, a sadašnji URS. Gospodin Simović je novac potrošio na ličnu promociju, slikajući se sa sportistima kojima je udelio po mrvicu. Projekat o Subotičkom bazenu i dalje lebdi u vazduhu, jer se godinama stagnira na sramonom nivou. Koliko li još novca treba da ukrade,da bi se bazen završio? Mališani koji se ipak odluče trenirati u katastrofalnim uslovima gradskog bazena, moraju trpeti vodu od svega 23°C. Opasno po zdravlje dece, a i sramota za grad. Al' na žalost je očigledno da to ni Nemanji Simoviću, a ni URS-u ne smeta.

Da li je URS rešio problem bavljenja dece sportom u školama? Roditelji plaćaju da bi se deca bavila sportom, ali i to nije dovoljno jer rekreativci iznajmljuju najbolje termine, tako da deca mogu od 22 sata da se bave sportom, a do tad...do tada ostaje skitnja po ulicama ili pak po lokalnim kafanama.

Kancelarija za mlade ne deluje ni najmanje na način na koji bi trebala. Nedobivši podršku URS-a, kancelarija propada, ostaje samo na osnivačkom papiru, a dela? Toga nema! Kancelarija je trebala da okupi mlade, da pronalazi njihove probleme i da rešava iste.

Talentovani mladi napuštaju naš grad, Suboticu, jer nemaju mogućnosti da se istaknu, niti da ulažu u perspektivnu budućnost.

Mi, Mladi Liberano demokratske partije, smatramo da je kasno da URS sada traži dostavljanje ideja mladih. Imali su zaduženje i vlast da se bave mladima kako u Subotici, tako i u Srbiji, ali nisu uradili ništa, osim što su se slikali i trošili novac poreskih obveznika.

Mladi Ldp Subotica

Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3119
Povezane teme

LDP Subotica

liberalno demokratska partija

nemanja simović

omladina ldp

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.