Komentara: 0
Pregleda: 3266

Mlade nade hokejaškog kluba "Spartak" učestvovale na dva turnira u Mađarskoj

25.11.2013. u 00:00h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Najmlađe selekcije Hokejaškog kluba "Spartak" učestvovale su za vikend na dva turnira u Mađarskoj i na kojima su ostvarili zapažene rezultate.
Mlade nade hokejaškog kluba "Spartak" učestvovale na dva turnira u Mađarskoj

Uspeh i rezultati dobijaju na značaju ako se zna činjenica da igrači iz Subotice i dalje treniraju "na suvom" jer se led na subotičkom klizalištu očekuje tek za predstojeći vikend, dok su sve ostale ekipe učesnici turnira treniraju na ledu već 2,5 meseca.

Selekcija U10 (igrači do 10 godina) su u subotu 23. novembra, učestvovali na turniru "B" kategorije u Dunaujvarošu, gde su odigrali 4 utakmice i ostvarili 3 pobede i 1 poraz:

 • Spartak - Vašaš SC "A" 4:5
 • Spartak - Vašaš SC "B" 7:3
 • Spartak - Dab Docler "B" 8:3
 • Spartak - UTE "B" 5:1

Za HK "Spartak" U10 su nastupili: Đukanović Luka, Sabo Rac Albert, Bašić Palković Andrej, Bašić Palković Filip, Kiš Matej, Herbatin Oliver, Horvat Marko, Sigulinski Mateja, Pećerić Petar, Sabo Rac Maksim, Kostić Luka, Mickoski Miloš i Antonijević Aleksandar. Trener: Brestovac Uroš

U nedelju, 24. novembra, ekipa HK "Spartaka" U-8 (igrači do 8 godina) su nastupili na turniru "C" kategorije u Kiškorošu (Mađarska) na kojem su odigrali 4 utakmice i ostvarili su 3 pobede i 1 nerešen rezultat.

 • Spartak - Kiškoroš 3:0
 • Spartak - Dab Docler III 1:0
 • Kiškoroš - Spartak 1:2
 • Dab Docler III - Spartak 0:0

Za ekipu HK "Spartak", selekcija U8 su nastupili: Sabo Rac Albert, Antonijević Aleksandar, Antonijević Vanja, Dobo Armin, Bukvić Nikita, Kuntić David, Lulić Marko, Marcikić Nemanja, Kukaras Luka, Pećerić Slaven, Mirnić Valentin, Vaštag Ivett i Miklenović Mellanija. Trener: Brestovac Uroš.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3266
Povezane teme
hokej na ledu hokejaški klub spartak
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
  Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
  Pravila komentarisanja
  Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.