Komentara: 0
Pregleda: 2748

Miranović novi trener FK "Spartak ZV"

29.05.2010. u 13:17h
Izvor: Portal "B92"
<p>Dragan Miranović postavljen je za novog trenera FK Spartak iz Subotice, objavio je &bdquo;Sportski žurnal" u subotu. Miranović je na toj poziciji nalsedio Zorana Milinkovića koji je preuzeo ekipu novosadske Vojvodine.</p>
Miranović novi trener FK "Spartak ZV"

Miranović je bivši fudbaler Spartaka koji je trenersku karijeru započeo i vodio u Južnoj Americi gde je trenirao klubove u Kolumbiji, Peruu, Boliviji i Ekvadoru.

Miranović se u Spartak, za koji je igrao 11 godina, vratio posle 22 godine provedene u Južnoj Americi i poseduje profi licencu koju je FSS verifikovao.

Potpredsednik Spartaka Željko Knežević rekao je da nije bilo previše dilema tokom izbora novog trenera.

„Nismo se dugo lomili u izboru trenera, bilo je više kandidata, potom smo konkurs sveli na dvojicu i juče je konačno sve prelomljeno. Maksimalnu podršku dobio je Dragan Miranović, verujemo da će Spartak Zlatibor voda nastaviti putem koji je transiran i da ćemo na evropskoj sceni i u sledećem prvenstvu imati šta da pokažemo našim navijačima", rekao je Knežević.

Sportski direktor Miodrag Morača veruje da će Miranović biti uspešan sa Spartakom.

„Sklopili smo dogovor na 1+1 godinu. Detalje ćemo još utvrditi kada dođe u Suboticu, najverovatnije u prvoj nedelji juna .Znamo koliko je bio uspešan radeći svoj posao u Južnoj Americi, a verujemo da će tako biti i u Srbiji", rekao je Morača.

Izvor: Portal "B92"
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2748
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.