Komentara: 8
Pregleda: 2828

Ministarstvo za rad nastavlja sa podrškom kvalitetnim projektima u Subotici

15.06.2015. u 16:55h
Izvor: RTV City
Dr Nenad Ivanišević, državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, posetio je danas Gradsko udruženje penzionera u Subotici. Povod posete je bio partnerski projekat pod nazivom „Humanost u funkciji pomoći najslabijima“ koji realizuje Udruženje penzionera uz logističku podršku Gerontološkog centra, koje je Ministarstvo na godišnjem konkursu za ovu godinu podržalo u iznosu od oko 903.000 dinara.
Ministarstvo za rad nastavlja sa podrškom kvalitetnim projektima u Subotici

Ovom prilikom, državni sekretar se sastao sa predsednicom Udruženja, Dragicom Lučev, kao i članom Gradskog veća zaduženog za socijalna pitanja, Milimirom Vujadinovićem i direktorom Gerontološkog centra, Petrom Balaževićem.

„Humanost u funkciji pomoći najslabijima“ je projekat koji predstavlja primer kako projekti treba da se rade, istakao je dr Nenad Ivanišević, dodavši da je ovaj partnerski konkurs bio dobro ocenjen na konkursu Ministarstva.

U subotičkom Udruženju penzionera ističu kako je ovo drugi njihov projekat koji se realizuje u poslednjih godinu dana i podrazumeva pomoć socijalno ugroženim i starim domaćinstvima na selu, koja puno znači penzionerima kojima je upućena, ali i mladima koji će putem projekta biti zaposleni.

Gerontološki centar daje logističku podršku Udruženju penzionera, tačnije preuzima na sebe administrativni deo u vezi sa pisanjem i pripremom projekta:

Izvor: RTV City
Dodela sredstava Gradskom udruženju penzionera Subotica Dodela sredstava Gradskom udruženju penzionera Subotica Dodela sredstava Gradskom udruženju penzionera Subotica Dodela sredstava Gradskom udruženju penzionera Subotica Dodela sredstava Gradskom udruženju penzionera Subotica Dodela sredstava Gradskom udruženju penzionera Subotica Dodela sredstava Gradskom udruženju penzionera Subotica Dodela sredstava Gradskom udruženju penzionera Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 2828
Povezane teme

gradsko udruženje penzionera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.