Komentara: 2
Pregleda: 2338

Memorijalni košarkaški turnir "Petar Vucelić"

15.05.2015. u 14:47h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji OKK ''Spartak'' u subotu u sali OŠ ''Majšanski put'' u Subotici održaće se IV Memorijalni turnir Petar Vucelić. Na turniru će učestvovati dečaci rođeni 2004. godine.
Memorijalni košarkaški turnir "Petar Vucelić"

Učesnici ovogodišnjeg IV Memorijalnog turnira Petar Vucelić će biti: Szedeak iz Segedina, Petrovgrad iz Zrenjanina i OKK "Spartak" iz Subotice, Ratgeber Akademija iz Pečuja.

Prvoplasirana, drugoplasirana i trećeplasirana ekipa će biti nagrađeni medaljama a četvrtoplasirana ekipa i službena lica zahvalnicama za učešće na turniru.

Turnir će i ove godine imati međunarodni karakter. Iz OKK "Spartak" ističu da im je želja da kao i do sada turnir protekne u  prijateljskoj atmosferi gde su želja za pobedom, poštovanje suparnika, fer play i volja za druženjem bili osnovne karakteristike.

OKK "Spartak" poziva sugrađane da svojim prisustvom uveličaju IV Memorijalni turnir "Petar Vucelić", da se se zajedno podsete na lik i košarkaško delo Petra Vucelića i da zajedno uživaju u nadmetanju dečaka rođenih 2004. godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2338
Povezane teme

košarka

omladinski košarkaški klub spartak

okk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.