Komentara: 0
Pregleda: 2972

Memorijal "Dren Mandić" u petak na Paliću

30.07.2015. u 11:18h
Izvor: Subotica.com
Sedma Memorijalna trka "Dren Mandić" biće održana uz obalu jezera Palić u petak. Okupljanje učesnika je u 17 časova kod Velike terase, a početak trke je predviđen za 18 časova. Trku organizuje Atletsko-rekreativni klub "Tron" u čast preminulog druga i planinara Drena Mandića, koji je kao član srpske ekspedicije nesrećno nastradao 2008. godine u pokušaju da osvoji vrh K2 u Pakistanu.
Memorijal "Dren Mandić" u petak na Paliću

U organizaciji ARC "Tron", čiji je Dren bio dugogodišnji član, trka će biti održana po sedmi put, sa početkom i krajem ispred Velike terase na Paliću. Trka će početi u petak u 18 časova, staza je dugačka 8.240 metara, a prva tri takmičara biće nagrađeni peharom. Staza se van konkurencije može savladati i brzim hodanjem, ili trčanjem više takmičara. Vremenski limit je 80 minuta.

Kako se navodi memorijalna trka ima više ciljeva, a među njima su primarno sećanje na tragično nastradalog klubskog druga, zatim obogaćivanje sportsko-rekreativnog sadržaja na Paliću, ali i ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti, jačanje sportskog duha i širenje sportske kulture.

Svaki učesnik je dužan da izvrši prijavu za zapisničkim stolom najkasnije 15 minuta pre starta. Za sve dodatne informacije pozovite 064/43-49-366 (Teleki Đerđ).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2972
Povezane teme

Dren Mandić

atletsko rekreativni klub tron

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.