Komentara: 0
Pregleda: 2348

Međunarodni turnir veterana "Winter classic 2019" za vikend na Gradskom klizalištu

24.01.2019. u 14:09h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalni međunarodni turnir u hokeju na ledu za veterane, "Winter classic 2019", 14. po redu, održaće se od petka do nedelje na Stadionu malih sportova (Gradsko klizalište). Ulaz je besplatan.
Međunarodni turnir veterana "Winter classic 2019" za vikend na Gradskom klizalištu

Od 25. do 27. januara u Subotici će se održati Međunarodni turnir za veterane u hokeju na ledu,  na kojem će hokejaške palice ukrstiti dvanaest ekipa iz sedam država - Slovenije, Mađarske, Finske, Češke, Slovačke, Bugarske i Srbije.

Za razliku od prethodnih godina, nadmetaće se samo timovi u jednoj starosnoj kategoriji, pa će tokom trodnevnog programa biti odigrano 26 mečeva. Takmičenje će početi grupnom fazom, tako što je 12 ekipa podeljeno u dve grupe.

Prva utakmica je na programu već sutra (petak) od 15 časova kada se sastaju Jormas (FIN) i Kiškoroš (HUN), zatim na svakih sat vremena slede dueli: Drvene nogice (SRB) i Vojvodina (SRB), Gentleman (SRB) - Prevoje (SLO), Spartak - Ice devils (BUL), jasenice  (SLO) - Noćne ptice (SRB) i za kraj grupne faze od 20 časova igra se duel Spolana Neratovice (CZ) i Old boys (SVK).

U subotu program počinje od 10 časova, takođe na sat vremena igraće se mečevi četvrtfinala (poslednji meč je u 15 časova). Već od 16 časova kreću polufinalne borbe, finale je na programu od 22 časa, a sat vremena ranije igraće se za treće mesto. U nedelju (9-16 časova) će se odigrati mečevi za konačan plasman u donjem delu tabele.

Ulaz za sve mečeve je besplatan. Iz Hokej kluba "Spartak" pozivaju ljubitelje najbrže kolektivne igre da dođu na Gradsko klizalište i uživaju u nastupima veterana iz više evropskih država.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2348
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

winter classic turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.