Komentara: 5
Pregleda: 2756

Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata

02.10.2013. u 12:40h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Međunarodni Dan starijih osoba, obeležen je u beogradskom Domu sindikata gde je Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike u saradnji sa Crvenim krstom Srbije i Gerontološkim društvom Srbije, organizovalo manifestaciju na kojoj je učestvovao i Gerontološki centar Subotica.
Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata

Gerontološki centar Subotica pozvan je da prisustvuje kao jedna od najboljih institcija socijalne zaštite. Državna sekretarka u ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike, Brankica Janković, pohvalila je poslovanje ove Institucije i poručila da Gerontološki centar Subotica jeste ono što drugima može da predstavlja dobar primer.

Prisutnima se obratio ministar dr Jovan Krkobabić koji je i najavio svoj dolazak u Suboticu i obilazak Gerontološkog centra Subotica.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata Međunarodni dan starih obeležen u beogradskom Domu sindikata
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2756

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.