Komentara: 0
Pregleda: 2854

Međunarodna konferencija "Nauka u praksi" u petak na VTŠ

07.12.2016. u 13:52h
Izvor: Subotica.com
Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Subotice u četvrtak i petak biće domaćin 34. međunarodne naučne konferencije "Nauka u praksi" (Science in practice).
Međunarodna konferencija "Nauka u praksi" u petak na VTŠ

Na konferenciji će učestvovati naučnici i inženjeri iz nekoliko zemalja i univerziteta: Univerzitet iz Pečuja, Univerzitet Obuda iz Budimpešte, Univerzitet J. J. Štrosmajer iz Osijeka, Univerzitet primenjenih nauka iz Bremena, Univerzitet primenjenih nauka i Visoka škola strukovnih studija iz Vurcburga i Švajnfurta, (Nemačka) kao i domaćini sa Visoke tehničke škole strukovnih studija iz Subotice.

Ova konferencija je ujedno prilika da se razmene iskustva u praktičnoj primeni tehničkih dostignuća u multidisciplinarnim oblastima inženjerstva. Svi radovi predstavljaju prikaz upotrebe nauke u cilju rešavanja praktičnih problema.

Na konferenciji će biti predstavljena 22 rada iz različitih oblasti inženjerskih nauka.

Svečano otvaranje konferencije biće održano u petak u 9 časova u prostoriji 206, nakon koje će biti održana plenarna sesija, koju će slediti niz predavanja i prezentacija koji će trajati do 17 časova, kada je planirano zatvaranje konferencije.

Više detalja možete saznati na  zvaničnom sajtu konferencije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2854
Povezane teme

visoka tehnička škola

vtš

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.