Komentara: 0
Pregleda: 1159

"Medalje Lajoša Vermeša" dodeliće se u četvrtak

20.02.2018. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Svečnost dodele priznanja u akciji "Medalja Lajoša Vermeša" umesto u sredu održaće se u četvrtak, saopštio je organizator. Za prvo troje slede medalje, sedmoro dobija plakete, dok će biti odeljena i specijalana priznanja.
"Medalje Lajoša Vermeša" dodeliće se u četvrtak

Dvanaesta sezona akcije "Medalja Lajoša Vermeša", kroz koju se dodeljuju nagrade najboljim sportistima Subotice, završava se u četvrtak, 22. februara. Kao i prethodnih godina akcija je trajala uz podršku „Novih Subotičkih novina”. Trideset članova žirija, sastavljenog od novinara, trenera i sportskih radnika, iznoslilo je javno svoj sud i time direktno učestvovalo u bodvanju sportista za njihove rezultate u 2017. godini..

Izbor je vršen u apsolutnoj kategoriji, a ni ove godine članovi žirija nisu imali dileme, za najboljeg je drugi put uzastopno, a treći put u istoriji ove nagrade, izabran Davor Štefanek, rvač Spartaka, drugo mesto pripalo je Tamašu Kajdočiju iz Kluba dizača tegova "Spartak", dok je treće mesto osvojio fudbaler Đorđe Ivanović. Njima će pripasti tradicionalne nagrade, Vermešove medalje,baš kao i najbolji sportski klub Subotice - Rvački klub "Spartak", koji je, takođe, dobio poverenje većine članova žirija.

Medalju za sportski podvig godine dobiće i ove godine Luka Andrašić, stonoteniser Spartaka. Sportistima koji su ostvarili plasman od četvrtog do desetog mesta biće uručene, kao i prošle godine, Vermešove plakete.

Pi bodovanju žirija, četvrto mesto dele Leona Rogić (umetničko klizanje) i Martin Mačković (veslanje), slede plivač Andrej Barna, rvač Aleksandar Maksimović, odbojkaš Uroš Kecman, motociklista Gabor Sagmajster, košarkaš Miloš Nikolić, dok je deseto mesto zauzeo teniser Filip Mandović.

Svečano uručenje biće održano u četvrtak u 15 časova u restoranu "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1159
Povezane teme

Subotičke novine

medalja Lajoš Vermeš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.