• Pregleda: 9192

Maskenbal u Gerontološkom centru

Maskenbal u Gerontološkom centru

Korisnici usluga subotičkog Gerontološkog centra i njihovi gosti bili su kreativni i ove godine. Maskenbal je organizovan po 17. put a učestvovali su članovi klubova, stanari sva tri doma, učenici srednje Politehničke škole, kao i deca Osnovne škole “Ivan Milutinović”.

Kao i prethodnih i ove godine je pored druženja i zabave ispunjen još jedan cilj, međugeneracijska interakcija najmlađih Subotičana i naših starijih sugrađana.

Učesnici su se predstavili kostimima, maskama, muzikom i koreografijom, a pobedili su Ujedinjeni domovi (Dom Dudova šuma, Dom za negu i Dom za odrasla lica) sa tačkom “Tvoje lici zvuči poznato” u kojoj su po uzoru na poznatu TV emisiju iskopirani nastupi grupe Magazin, Nenada Kneževića Kneza, TAP 011 i Lepe Brene i njenog Slatkog greha.

Drugo mesto je osvojila članica Gerontološkog kluba”Bajnat” sa svojim kostimom Čarlija Čaplina, dok su trećeplasirani bili košarkaši i košarkašice iz kluba”Centar I”.

Po komentarima učesnika i publike ovo je bio najbolje organizovan maskenbal do sada.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Uvek u pravu Odgovori
U gerontološkom centru se uopšte ne moraju maskirati.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.