Komentara: 16
Pregleda: 7383

Marić podneo ostavku posle 3 dana

08.09.2012. u 23:02h
Izvor: Sportski žurnal
Samo tri dana posle imenovanja za šefa stručnog štaba fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda", Zoran Marić je podneo ostavku!
Marić podneo ostavku posle 3 dana

Nedavno promovisani trener FK "Spartak Zlatibor voda" Zoran Marić je posle odigrane prijateljske utakmice sa Zvijezdom (Gradačac, BiH), na kojoj su fudbaleri Spartaka i pored terenske inicijative odigrali nerešeno (0:0), napustio svlačionicu subotičkog kluba i objavio rukovodstvu da ne želi više da ostane na klupi Golubova.

Ni trener ni članovi rukovodstva kluba nisu objasnili tačne razloge rastanka.

 

Za Večernje Novosti Marić je izjavio:

- Dobro ste čuli, nisam više u Spartaku! Posle nekoliko treninga i jedne utakmice, procenio sam da nemam načina na koji bih mogao pomoći klubu. To sam uočio već posle prvog treninga, ali sam se nadao da je pomak ipak moguć. Želeo bih ovim putem da kažem kako mi je jako žao. Izvinjavam se upravi, igračima i pogotovu navijačima, ali smatram da je sa moje strane ovako mnogo poštenije nego da sam ostao u Spartaku - rekao je Zoran Marić.

Podsetimo da je Spartak u prva četiri kola Superlige izgubio sve utakmice zbog čega je usledila ostavka Zorana Milinkovića i dolazak Marića na, ispostavilo se, jako kratak period.

Čelni ljudi u klubu su bili zatečeni i silno iznenađeni. Posle prvobitnog šoka, obećali su da će Spartak u što skorijem roku izdati zvanično saopštenje povodom „slučaja Marić“.

Izvor: Sportski žurnal
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 7383

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

trener spartak zlatibor voda

zoran marić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.