Komentara: 9
Pregleda: 4946

Manje reklamacija na račune "Toplane"

20.01.2017. u 16:24h
Izvor: Subotica.com
Iako je decembar prošle godine bio znatno hladniji nego 2015., računi za grejanje su prilično slični i zahvaljujući dvotarifnom obračunu cene toplotne energije nije bilo ekstremno visokih računa, koji su obeležili prethodnu grejnu sezonu.
Manje reklamacija na račune "Toplane"

U JKP „Subotička toplana“ kažu da su proteklih godina temperature u decembru bile iznad nule, dok je u prošlog meseca bilo osam ledenih i 17 hladnih dana.

- Prosečni račun u decembru je bio 7.918 dinara, skoro isto kao i 2015., iako je zbog niskih temperatura potrošeno tri miliona kilovat časova više nego 2015. godine. Samo zahvaljujući dvotarifnom obračunu cene toplotne energije sada imamo znatno manje žalbi građana nego ranije – ističe Dervo Ahmetović, direktor JKP „Subotička toplana“.

Ove zime nema žalbi skupštine stanara u zgradama, a pritužbe građana uglavnom se odnose na temperaturu u stanovima.

Krajem novembra završeni su radovi na novom kotlu od 35 MW, a juče je urađeno garancijsko ispitivanje, koje je uradila ovlašćena kuća „Vinča“ iz Beograda.

- Zadovoljni su rezultatima i za nedelju dana očekujemo njihov zvanični odgovor da li ispunjava one parametre koje smo tražili od izvođača, a to je da ima snagu od 35 MW i da je stepen korisnosti 97% - objašnjava direktor.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 4946
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

gradska toplana

računi za grejanje

daljinsko grejanje

dervo ahmetović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.