Komentara: 2
Pregleda: 3193

Mamak za glodare od danas i u Mesnim zajednicama

24.07.2015. u 10:06h
Izvor: Subotica.com
Početkom aprila započeta je sistemska deratizacija tokom koje je obuhvaćeno preko 50 hiljada domaćinstava na teritoriji Grada Subotice, deponija "Aleksandrovačka bara" i stočna groblja u Subotici, Bajmoku i Čantaviru. Građani koji nisu preuzeli mamak za glodare, ili imaju potrebe za dodatnim količinama, mogu to od danas očiniti u svojoj MZ.
Mamak za glodare od danas i u Mesnim zajednicama

Uporedo sa početkom sistemske deratizacije u stambenim zgradama uklanjanje su zaostale količine mamaka. U akciji koja je vremenski trajala preko tri meseca određeni broj mamaka je ostao neiskorišćen, a izvesna količina će se naći u Mesnim zajednicama na široj teriotriji Grada Subotice.

Građani koji nisu bili kod kuće za vreme trajanja akcije ili imaju potrebe za dodatnim količinama mamaka za trovanje glodara, mamke mogu preuzeti svakog radnog dana u prostorijama mesnih zajednica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3193
Povezane teme

deratizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.