Komentara: 4
Pregleda: 3712
Foto

Mališani "oterali" zimu

25.02.2017. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Više od stotinu mališana okupilo se juče pod svodovima Kongresne sale Velike terase na Paliću kako bi kroz "karneval pod maskama" simbolično oterali zimu.
Mališani "oterali" zimu

Deca sa Palića, iz Subotice i okoline uzrasta od 4-15 godina, družila su se u kostimima svojih omiljenih junaka, princeza, kuvarica, lekara, astronauta, veštica, anđela, klovnova, gusara, šeika, kauboja, vatrogasaca i mnogo drugih zanimljivih maski i kostima, čime je maštovitost dece i njihovih roditelja zaista došla do izražaja.

Najkreativnije maske i kostime žiri je nagradio prigodnim poklonima.

Mališani "oterali" zimu

Mališani "oterali" zimu

Mališani su simobolično, uz igru i ples zajedno oterali zimu. U sklopu zabavnog programa održana je i predstava baletske škole "Mon Mirage".

Na kraju manifestacije deca su prisustvovala paljenju lutke koja predstavlja zimu, čime je simbolično i zima "spaljena".

Mališani "oterali" zimu

Organizatori dečjeg karnevala su Mađarsko kulturno društvo "Palić", Mesna zajednica Palić i preduzeće "Park Palić". Cilj ove manifestacije je da deci kroz druženje ponudi zanimljiv sadržaj i tokom zime, ali i da upoznaju mališane sa mađarskom tradicijom.

Izvor: Subotica.com
"Karneval pod maskama" "Karneval pod maskama" "Karneval pod maskama" "Karneval pod maskama" "Karneval pod maskama" "Karneval pod maskama" "Karneval pod maskama" "Karneval pod maskama"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3712
Povezane teme

maskenbal

kongresni centar velika terasa

karneval pod maskama

teranje zime

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.