• Pregleda: 1471

Mali fudbal: U toku prijave za 47. Novogodišnji turnir

Tradicija Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu nastavlja se i ove godine. Sportski savez Subotice poziva zainteresovane ekipe da se prijave do 6. decembra. Nagradni fond iznosi 550.000 dinara.
Mali fudbal: U toku prijave za 47. Novogodišnji turnir

U toku su prijave za tradicionalni, 47. po redu, Novogodišnji turnir u malom fudbalu, koji će se održati u Hali sportova. Takmičenje za pobednički pehar i nagradni fond od 550 hiljada dinara održaće se u od 8. decembra do 11. januara.

Turnir i ove godine organizuje Sportski savez Subotice, uz tehničku podršku JKP "Stadion" i Grada Subotice. Igraće se po svim futsal pravilima, sa razlikom da je broj igrača na terenu 5+1. Kao i ranjih godina turnir počinje grupnom fazom,  slede eliminacije i finalni dan 11. januara (subota) kada će biti održani dueli za prva tri mesta i revijalni mečevi mlađih kategorija. Takođe, naknada za učešće na turniru ostaje ista, iznosi 12.000 dinara (sa porezom) po ekipi. Pobedniku turnira pripašče ček na 400.000 dinara, drugoplasiranom 100.000, dok će treća ekipa dobiti 50.000 dinara.

"KUĆA ZDRAVLJA" BRANILAC TROFEJA - U prošlogodišnjem finalu ekipa "Kuće zdravlja" slavila je protiv "Opštine Senta" sa 3:2, dok je u borbi za treće mesto "Prologis" bio bolji od "Šeki enterijeri Real impeksa" rezultatom 1:0.

Ekipe se mogu prijaviti svaki radni dan (pon-pet) od 8 do 15 časova u prostorijama Sportskog saveza Subotice (zgrada "Jadran"), do 6. decembra, kada će se, u prisustvu predstavnika prijavljenih ekipa, održati žreb i utvrditi raspored takmičenja za prvo kolo.

Više informacija putem telefona 024/553-306 (8-15h).

Izvor: Subotica.com

Da li bi turnir bio zanimljiviji i dinamičniji da se igra 4+1?

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.