Komentara: 0
Pregleda: 1865

Mali fudbal: Spartak večeras dočekuje Leteće Bajmočane, Full feel gostuje u Somboru

26.09.2021. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Mali fudbal: Spartak večeras dočekuje Leteće Bajmočane, Full feel gostuje u Somboru

U prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine u Novom Sadu početkom septembra održana je konferencija klubova Futsal lige Vojvodine. Izvučeni su takmičarski brojevi klubova za novu sezonu, a Subotica će imati dva predstavnika - Spartak, koji je prošle godine bio na korak do plasmana u viši rang i novajlija u ligi, klub "Full feel".

Liga će biti podeljana kao i u prošloj sezoni na grupu "Sever" i "Jug", po 6 ekipa, gde su pored dva subotička kluba Leteći Bajmočani, ŽAK Junior iz Sombora, Hajduk iz Kule, Leteći Holanđanin iz Vrbasa. Nakon završetka ligaškog dela takmičenja uslediće plejof u kojem će učestvovati po čeitiri najbolje ekipe iz obe grupe.

Utakmice prvog kola su na programu narednog vikenda. Klub malog fudbala „Spartak“ startuje na domaćem terenu, dok druga subotička ekipa „Full feel“ u prvom kolu gostuje.

Spartak  večeras (nedelja) od 19 časova u Hali sportova čeka "Leteće Bajmočane", a "Full feel" u ponedeljak gostuje u Somboru gde će snage odmeriti sa ŽAK Juniorom.

Ulaznica za meč u Hali sportova iznosi 100 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1865

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.