Komentara: 0
Pregleda: 2300
Foto

Futsal: Spartak ubedljiv u derbiju protiv Letećih Bajmočana (8:1)

27.09.2021. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Derbi utakmicom u Hali sportova između Spartaka i Letećih Bajmočana počela je nova sezona u Futsal ligi Vojvodine, grupa Sever. Subotičani su bili ubedljivi i zasluženo slavili sa 8:1. Odličnom igrom i dobrom odbranom Spartak je stigao do prve pobede gde se istakao Veselin Guberinić sa tri pogotka u mreži Bjamočana.
Futsal: Spartak ubedljiv u derbiju protiv Letećih Bajmočana (8:1)

Najavili su igrači Spartaka da neće biti lako gostima iz Bajmoka. Prvo je Tomčić zapretio, potom Maksimović, ali je golman Bajmočana dobro intervenisao. Usledila je kontra Cvetkovića,  i na drugoj strani je čuvar mreže bio na visini zadatka. Smenjivali su se pokušaji na obe strane, a onda je Stojanović oduzeo loptu domaćim igračima povukao je nekoliko metara i uputio udarac, ali neprecizno.

Dovoljno je bilo sedam minuta Sparataku da načne mrežu Letećih Bajmočana. Čedomir Tomčić je nonšalantno uposlio Veselina Guberinića, a on savladao Ristića. Na 2:0 povećao je Tomćić, a potom se u strelce upisao Čuso za 3:0. U 11. minutu Guberinić je po drgi put zatresao mrežu gostujućeg tima, a samo minut kasnije povećo na 5:0.

LOPTE NA POKLON - Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužena za oblast sporta i Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice, pred početak utakmice u Hali sportova uručili su simbolične poklone dvema ekipama, kao poklon pred početak sezone u okviru projekta Sportskog saveza i Gradskog resora za sport.

Igrao se 15 minut utakmice Nikola Tomić je uputio udarac iz daljine i doneo prednost Spartaku od 6:0. Na 7:0 povećao je Jaković  u 17. minutu.

I nastavku se vodila velika borba. Čičić je postigao gol za 8:0, a onda su Bajmočani krenuli silovitije. Odolavala je odbrana Spartaka sve do 34. minuta kada je Zdravko Maravć uspeo da savlada golmana domaćih za 8:1 i ublaži poraz svog tima.

Futsal: Spartak ubedljiv u derbiju protiv Letećih Bajmočana (8:1)Spartak – Leteći Bajmočani 8:1 (7:0)
Guberinić 7’,11’,12, Tomčić 8’,15’, Čuso 9’, Jaković 17’, Čičić 25’- Maravić 34’

Spartak: Bjelica, Kujundžić, Guberinić, Maksimović, Tomčić, Horvacki, Čuso, Tomić, Jaković, Popović, Čičić.

Futsal: Spartak ubedljiv u derbiju protiv Letećih Bajmočana (8:1)

Futsal: Spartak ubedljiv u derbiju protiv Letećih Bajmočana (8:1)

Leteći Bajmočani: Ristić, Z. Maravić, Lebović, Lazić, Cvetković, Merković, Stojanović, P. Maravić, Suknović, Ljubojčić, Ivković.

Druga subotička ekipa, "Full feel", svoj debi u ovom rangu imaće većeras u Somboru gde će snage odmeriti sa ŽAK Juniorom.

Izvor: Subotica.com
Futsal: Spartak - Leteći Bajmočani Futsal: Spartak - Leteći Bajmočani Futsal: Spartak - Leteći Bajmočani Futsal: Spartak - Leteći Bajmočani Futsal: Spartak - Leteći Bajmočani Futsal: Spartak - Leteći Bajmočani Futsal: Spartak - Leteći Bajmočani Futsal: Spartak - Leteći Bajmočani
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2300

Povezana vest

Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.