Komentara: 0
Pregleda: 1228

Mali fudbal: Spartak počeo pripreme za nastavak sezone

18.01.2021. u 12:46h
Izvor: Subotica.com
Za igrače Kluba malog fudbala „Spartak“ završena je zimska pauza. U izmenjenom sastavu plavo – beli su u Hali sportova počeli pripreme za nastavak prvenstvene trke i borbu za plasman u Drugu ligu Srbije.
Mali fudbal: Spartak počeo pripreme za nastavak sezone

Igrači Kluba malog fudbala „Spartak“ od juče su u trenažnom procesu i spremaju se za nastavak prvenstva u Vojvođanskoj futsal ligi, grupa Zapad. Ekipa je tokom pauze pretrpela promene, nekoliko igrača je napustilo tim, ali su se Subotičani i pojačali za borbu i što bolji plasman u drugom delu.

Spartak su u takmičarskoj pauzi napustili Kristijan Mesaroš, Stevo Kopanja, Taner Nikšić i Nenad Bursać, a u redove plavo – belih stigli su:  Nedo Nedić, Vlado Horvacki, Aleksandar Jovetić, Mateo Kujundžić, Nemanja Žiža i Nemanja Matijević.

Subotičani su prvi deo šampionata okončao na trećoj poziciji posle 10 odigranih kola odmah iza somborskog „ŽAK Juniora“ i „Letećeg Holanđanina“ iz Vrbasa. Do kraja regularnog dela ostala su joč četiri kola,  a potom sledi plejof, gde se četiri prvoplasirane ekipe iz Vojvođanske lige, grupa Zapad ukrštaju sa četiri prve iz Vojvođanske lige, grupa Istok u borbi za plasman u Drugu ligu Srbije. Prvenstvo se nastavlja sredinom februara, a Subotičane čekaju utakmice sa ekipama „Tango“ iz Novog Sada, „Leteći Bajmočani“ i „Hajduk“ iz Kule.

Tabela posle prvog dela prvenstva Vojvođanske futsal lige, grupa Zapad.

Mali fudbal: Spartak počeo pripreme za nastavak sezone

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1228
Povezane teme

mali fudbal

futsal

klub malog fudbala spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.