Komentara: 11
Pregleda: 4770
Foto

Mali fudbal: „Šeki enterijeri Real impeks“ pobednik 48. Novogodišnjeg turnira

16.01.2022. u 13:28h
Izvor: Subotica.com
Ekipa „Šeki enterijeri Real impeks" pobednik je 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. U finalu bila je bolja od „Gavrilo Principa“, pobedila sa 2:0 golovima Popovića i Guberinića i zasluženo osvojila prvo mesto, nagradni ček od 250.000 dinara i podigla pobednički pehar po četvrti put.
Mali fudbal: „Šeki enterijeri Real impeks“ pobednik 48. Novogodišnjeg turnira

Okončan je 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu, a prvo mesto osvojila je ekipa „Šeki enterijeri Real impeks“ koja je savladala ekipu „Gavrilo Princip“ sa 2:0, golovima Gorana Popovića i Veselina Guberinića, dok je treće mesto pripalo timu „Full feel Forma urbanico“ nakon trijumfa od 3:1 nad rivalom „Došlov“.

Ekipa „Šeki enterijeri Real impeks“ je po četvrti put podigla pobednički pehar i tako postala prva ekipa sa najviše pobeda na tradicionalnom turniru koji se održava već 48 godina.

Mali fudbal: „Šeki enterijeri Real impeks“ pobednik 48. Novogodišnjeg turniraU finalnom meču „Šeki enterijeri Real impeks“ i ekipa “Gavrilo Princip“ iz Sombora su ukrstili koplja. Borba se vodila do same završnice. Neizvesnost oko pobednika je trajala do zadnjih dva minuta utakmice, ali je u samom finišu meča Goran Popović zatresao mrežu protivnika za radost svoje ekipe, a Veselin Guberinić samo potvrdio svojim pogotkom pobedu za od 2:0 i odbranu trofeja.

Šeki enterijeri Real impeks – Gavrilo Princip 2:0 (0:0)

Šeki enterijeri Real impeks: Dušan Vukoslavović, Nikola Tomić, Čedomir Tomčić, Rade Ćetković, Nikola Romić, Đorđe Celin, Goran Nedić, Goran Popović, Milan Čičić, Veselin Guberinić, Aleksandar Jovetić, Nemanja Žeravica.

Gavrilo Princip: Ivica Molnar, Vladimir Ilić, Stefan Bosnić, Nenad Vukelić, Miroslav Varga, Milan Matijević, Milan Vujić, Aleksa Matić, Goran Vidaković.

„Full feel Forma urbanico“ nakon prokreta do trećeg mesta

U utakmici za treće mesto ekipa „Full Feel Forma urbanico“ pobedila je  „Došlov doo“ sa 3:1. Poveo je tim „Došlov doo“ pogotkom Aleksandra Zolnajića, a onda je protivnik prokrenuo preko Koponje, a potom postigao još dva gola i rešio pitanje oko osvajača trećeg mesta.

Mali fudbal: „Šeki enterijeri Real impeks“ pobednik 48. Novogodišnjeg turnira

Full feel Forma urbanico – Došlov 3:1 (1:1)

Full feel Forma urbanico: Karas, Građin, Kopanja, Stojanović, Srednik, Damjanović, Kovač, Francišković, Kurušić, Džever, Ivanović.
Došlov: Paunović, Gavrić, Arežina, Došlov, Šijačić, Zolnajić, Žiža, Mijatović, Đurović, Nikić, Stančić.

REVIJALNI DEO TURNIRA - U sklopu završnog dana turnira između polufinalnih i finalnih utakmica usledio je revijalni deo gde su se publici predstavile mlade nade „SU Tim“ akademije,  FK „Subotice“, Ženskog fudbalskog kluba „Spartak“, Fudbalskog kluba „Spartak“ i Škole fudbala „Arena“. Program su obogatile i članice plesnog studia „Stars“ sa nekoliko plesnih tačaka.

EKIPNA I POJEDINAČNA PRIZNANJA

Po okončanju finalnog meča uručene su nagrad i pehari za tri najbolje ekipe, ali i za istaknute pojedince. Pehar namenjen prvom strelcu turnira pripao Aleksandru Zolnaiću iz ekipe „Došlov“ (6 golova). Za najboljeg čuvara mreže priznanje je otišlo u ruke Dušanu Vukoslavoviću iz pobedničkog tima, dok je njegov saigrač Veselin Guberinić poneo laskavu titulu najboljeg igrača turnira.

Mali fudbal: „Šeki enterijeri Real impeks“ pobednik 48. Novogodišnjeg turnira

- Svaka čast ekipi „Gavrilo Princip“ koja je delila megdan sa nama u finalu. Pružili su momci odličnu partiju, odavno se nismo namučili kao ovog puta, ali na kraju smo ipak stigli do pobede i uzeli taj pehar po četvrti put,  ispisali tu stranicu istorije ovog tradicionalnog turnira, kao ekipa koja je do sada najviše puta osvajala prvo mesto – rekao je Veselin Guberinić, najbolji igrač turnira. - Mojim saigračima  hvala još jednom na požrtvovanoj borbi. Gde je ekipa dobra i složna uvek neko kao pojedinac se istakne. Ovog puta individualna priznanja pripala su golmanu Vukoslavoviću i meni, ali su ove nagrade rezultat kompletnog tima. U svemu je najvažnije što smo mi našom zajedničkom i timskom igrom došli do još jednog trofeja.

U ime organizatora turnira Sportskog saveza Subotice, trofeje su uručili Sreten Damnjanović, predsednik SSS i Dejan Vuković sekretar SSS. Podršku je pružila lokalna samouprava i JKP „Stadion".

Mali fudbal: „Šeki enterijeri Real impeks“ pobednik 48. Novogodišnjeg turnira

- Ove godine smo imali malo probelam zbog korona virusa sa odazivom ekipa, ali je na kraju turnir bio ipak kvalitetan. I pored toga što je bilo manje ekipa nego do sada videli smo dobar fudbal što se pokazalo u finalnom danu. Sve je odlučeno sa malom gol razlikom i polufinalu i finalu. Timovi koji su stigli do završnice su opravdali svoj euloge. Ekipa „Gavrlo Princip“ se pokazala kao prijatno iznenađenje i osveženje, a na kraju je najbolji tim zasluženo slavio. Kada sve sagledamo i ovaj 48. po redu turnir uspešno je završen – rekao je Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza, kao jedan od organizatora turnira.

POLUFINALE - U polufinalu tim „Šeki enterijeri Real impeks“ savladao je „Došlov doo“ sa 3:0.  U izuzetno dinamičnoj i borbenoj utakmici iskusnija ekipa je slavila, a strelac sva tri pogotka bio je Čedomir Tomčić. U drugom polufinalnom meču „Gavrilo Princip“ je slavio protiv „Full feel Forma urbanico“ sa 3:0 golovima Nenada Vukelića, Stefana Bosnića i Vladimira Ilića.

Mali fudbal: „Šeki enterijeri Real impeks“ pobednik 48. Novogodišnjeg turnira

Izvor: Subotica.com

Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Finale 48. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu
Pogledaj ostale fotografije

48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program

48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - prateći program
Pogledaj ostale fotografije

48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto

48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto 48. Novogodišnji turnir u malom fudbalu - utakmica za treće mesto
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 4770
Povezane teme

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.