Komentara: 6
Pregleda: 4220
Foto

Mali fudbal: „Šeki enterijer Real impeks“ pobednik 50. Novogodišnjeg turnira

01.01.2024. u 16:34h
Izvor: Subotica.com
Okončan je jubilarni, 50. Novogodišnji turnir u malom fudbalu, a pobednički pehar podigla je ekipa „Šeki enterijer Real impeks“. Posle odlične igre u finalnom susretu protiv izuzetne ekipe „Pivnica Gros“, golovima Miodraga Guberinića, Čedomira Tomčića i Aleksandra Zolnajića „Šeki enerijer Real impeks“ slavio je sa 3:1 i po peti put osvojio prvo mesto na tradicionalnom turniru.
Mali fudbal: „Šeki enterijer Real impeks“ pobednik 50. Novogodišnjeg turnira

Polufinalne utakmice opravdale su očekivanja svih ljubitelja koji su došli da isprate mečeve završnice turnira. Vićena je dobra i neizvesna igra, a penali su odlučili ko će se boriti za naslov naboljeg i novčanu nagradu od 500.000 dinara.

U prvom meču sastali su se „Pivnica Gros“ i ekipa „Huntmann“. Nakon regularnog dela mreže su ostale mirne (0:0), pa su penali odlučili ko ide u finale. „Pivnica Gros“ je slavila sa 3:1 i plasirala se u borbu za pehar. Druga polufinalna utakmica je rešena tek posle penala gde je „Šeki enterijer Real impeks“ pobedio „NTM Čikeriju“. Neizvesna je bila utakmica, a tome svedoči da je okončana nerešeno - 1:1, dok su u izvođenju penala „Šekijevci“ uz sjajne odbrane Dušana Vukoslavović obezbedili  svoje mesto u borbi za još jedan trofej - 2:1.

Mali fudbal: „Šeki enterijer Real impeks“ pobednik 50. Novogodišnjeg turniraUsledio je revijalni deo pre završnice gde su svoje umeće pokazale mlade nade subotičkog fudala. Dečaci rođeni 2013. i 2014. iz Arene i SU Team-a su odmerili snage, a Arena je bila bolja i pobedila sa 3:1, dok su u drugom meču igrali godinu dana mlađi igrači iz FK Subotica i Spartaka. Slavio je Spartak sa 1:0.

Mali fudbal: „Šeki enterijer Real impeks“ pobednik 50. Novogodišnjeg turnira

U meču za treće mesto „NTM Čikerija“ je pobedila „Huntmann“ sa 6:1.

Finalna odluka je protekla u zanimljivoj igri gde su se dve najbolje ekipe ovogodišnjeg izdanja turnira sastale, „Šeki enterijeri Real impeks“ i „Pivnica Gros“. Zdravko Maravić je doveo Pivnicu u vođstvo, a onda je u završnici prvog dela Miodrag Guberinić poravnao rezultat. Čedomir Tomčić se pobrinuo da preokrene rezultat, a Aleksandar Zolnaijć je povećao na 3:1 i ujedno postavio konačan rezultat – 3:1 za još jedan trofej.

Mali fudbal: „Šeki enterijer Real impeks“ pobednik 50. Novogodišnjeg turniraPo okončanju finalnog  meča proglašeni su najbolji pojedinci i uručenja priznanja i pehari. Za najboljeg golmana proglašen je Dušan Vukoslavović iz ekipe "Šeki enterijer Real impeks", a titula prvog strelca sa 21 postignutim golom je otišl au ruke njegovog saigrača Aleksandra  Zolnaića koji već četvrtu godinu ne prepušta taj epitet drugima. Najbolji igrač turnira je Zdravko Maravić iz ekipe "Pivnica Gros".

Mali fudbal: „Šeki enterijer Real impeks“ pobednik 50. Novogodišnjeg turnira

Nagrade najboljima uručili su Nataša Aleksić, članica Gradskog veća Subotice zadužena za sport i omladinu, Sreten Damnjanović, predsednik Sportskog saveza Subotice, Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice i Tadija Stantić, predsednik Gradskog fudbalskog saveza Subotice.

PLAKETE POVODOM JUBILEJA

S obzirom da je odigran 50. jubilarni Novogodišnji turnir, organizatori su uručili plakete ekipama, igračima, sportskim radnicima koji su svojim nastupima, učešćem i zalaganjem učinili da ovaj turnir traje i iz godine u godinu bude bolji.

Priznanja su uručili Sreten Damnjanović, predsednik Sportskog saveza Subotice i Dejan Vuković, sekretar  Sportskog saveza, a pripala su Gradskom fudbalskom savezu, dugogodišnjem partneru u organizaciji. Ekipi "Šeki enterijer Real impeks" učesniku 17 turnira, od kojih su pet osvojili i tri puta bili u finalu. Zdravku Maraviću koji je učestvovao na 15 turnira. Veselinu Guberiniću koji je učestvovao na 17 turnira. Čedomiru Žarkoviću koji je učestvovao na 20 novogodišnjih turnira od kojih je pet osvojio. Sašu Đurasoviću učesniku 25 turnira i pobedniku. Dušanu Radoševiću, poznatom sportskom radniku koji je bio zaštitni znak ovog turnira. Radošević je prvo bio igrač, posle vođa ekipe, sada sportski radnik i tako je propratio svih 50 turnira.

Mali fudbal: „Šeki enterijer Real impeks“ pobednik 50. Novogodišnjeg turnira

Izvor: Subotica.com
Mali fudbal: Završni dan 50. Novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 50. Novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 50. Novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 50. Novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 50. Novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 50. Novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 50. Novogodišnjeg turnira Mali fudbal: Završni dan 50. Novogodišnjeg turnira
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 4220
Povezane teme

novogodišnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.