Komentara: 0
Pregleda: 2628

Mali fudbal: Poznati polufinalisti Letnjeg turnira u Prvomajskoj

29.08.2017. u 11:01h
Izvor: Subotica.com
U ponedeljak su odigrani mečevi četvrtfinala, a prolaz dalje obezbedile su ekipe SK "Milenium", Su Team, Prologis i Kraljevina Srbija. Polufinala su na programu u sredu.
Mali fudbal: Poznati polufinalisti Letnjeg turnira u Prvomajskoj

U prvom meču večeri Kraljevina Srbija je savladala ekipu Online aukcijska roba sa 3:2. Drugi polufinalista bio je poznat posle penala u čemu je ekipa SK "Milenium" bila bolja od Gentlmen's kluba, nakon 2:2 u regularnom delu susreta.

Najmanje rezultatske neizvesnosti viđeno je u duelu Prologisa i Zlatnog hambija, koji je Prologis rešio u svoju korist sa 2:0. Poslednji polufinalista je ekipa Su Team, koja je sa 2:1 savladala La Bouteille.

Borbe za finale održaće se u sredu. Od 20 časova sastaju se SK "Millenium" i Su team, dok će jedan čas kasnije na veštačku travu u Prvomajskoj izaći Prologis i Kraljevina Srbija.

Finale i borba za treće mesto održaće se u petak, na Dan grada, sa početkom od 20 časova (treće mesto), odnosno od 21 čas veliko finale. Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Organizator turnira je JKP "Stadion" uz podršku Gradskog resora za sport i omladinu. Nagradni fond iznosi 150.000 dinara, od čega će šampion šestog izdanja dobiti 100.000 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2628
Povezane teme

teren u prvomajskoj ulici

jkp stadion subotica

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.