Komentara: 0
Pregleda: 3924

Maksimalna pobeda odbojkašica Spartaka protiv Varadina

28.10.2012. u 21:34h
Izvor: Wiener Städtische liga
U maloj sali hale sportova u Subotici pred oko 250 gledalaca, odbojkašice Spartaka savladale su maksimalnim rezultatom 3:0 ekipu Varadina iz Petrovaradina. Ovom pobedom izbile su na čelo Prve lige Srbije sa maksimalnim brojem bodova i bez izgubljenog seta u novoj sezoni.
Maksimalna pobeda odbojkašica Spartaka protiv Varadina

U poslednjem meču trećeg kola Super lige NIS Spartak je pred svojim navijačima savladao Varadin u vojvođanskom okršaju. Subotičanke su zadržale maksimalan učinak, pa su zajedno sa Vizurom na čelu tabele, dok je Varadin ostao bez osvojenog boda.

Domaće su, iako u nešto izmenjenom sastavu, bile bolje u svim elementima igre. Očigledno iskusnije, sa daleko više superligaških utakmica u nogama, Subotičanke su brzo nametnule svoj ritam i brzo su sticale razliku do knačnih 25:13 u prvom setu.

Gošće su najbolje bile u drugom periodu. Tada su bile u minimalnom zaostatku na drugom obaveznom predahu (16:15), ali su u završnici ipak popustile. Odličan blok i servis Spartaka bio je presudan u drugom setu – 25:20. U trećem periodu dileme nije bilo ni jednog trenutka, pa su domaće lako privele meč kraju – 25:12.

NIS Spartak – Varadin 3:0
(25:13, 25:20, 25:12)

Maksimalna pobeda odbojkašica Spartaka protiv Varadina

Hala sportova: „Dudova šuma“.
Gledalaca: 250.
Sudije: Stanislava Simić (Obrenovac) i Ivan Lazarević (Šabac).
Trajanje meča: 70 minuta.

NIS SPARTAK: Raonić 4, Memišević (libero), Trnić 11, Helić 12, Vujčin, Antanasijević, Medić 16, T. Matić 5, Radakov, Oluić 12, D. Matić. Trener: Damir Petković.

VARADIN: Malčić 3, Bakmaz, S. Jovičić 3, Račić, J. Mihajlović 7, Divac 1, M. Mihajlović (libero), Malešević 1, J. Jovičić 9, Vulin 2. Trener: Srđan Marković.

Maksimalna pobeda odbojkašica Spartaka protiv Varadina

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3924
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.