Komentara: 1
Pregleda: 2903

Maksimalan učinak vaterpolista Spartak Prozivke u okviru Područne lige

02.12.2013. u 11:35h
Vaterpolo klub "Spartak Prozivka" je proteklog vikenda bio domaćin turnira Mađarske područne lige na kojem su pored Subotičana učestvale i tri ekipe iz Mađarske i po jedna iz Rumunije i Slovačke.
Maksimalan učinak vaterpolista Spartak Prozivke u okviru Područne lige

Vaterpolsiti iz Subotice su zabeležili četiri ubedljive pobede od četiri utakmice i to po mečevima: Spartak Prozivka - Segedin 11:5, Spartak Prozivka - Bekeščaba 13:3, Spartak Prozivka - Košice 8:2,  Spartak Prozivka - Crisul 11:1,

Subotičani su nastupili u sledećem sastavu: Todić, Bešić, Nedeljković, Ivković, Varkulja, Bošnjak, Dulić, Tonković, Saulić, Kokai, Balažević, Bedić, Stojanović M., Stojanović J., Perez Prčić, Sabo B, Ivanković. Ekipu je vodio Dražen Videc.

Pored dece 2002. godište takmičenje su imali i stariji vaterpolisti igrači do 17 godina. Oni su gostovali ekipi Proletera u Zrenjaninu gde su pobedili u utakmici 3. kola Kupa Vojvodine sa 10:8 (2:2,2:2,2:3,2:3).

Za VK "Spartak Prozivka" nastupili su: Milošević, Todoručin, Stipančević, Varga 2, Masnikosa, Čordaš, Kondić 1, Nikolov 4, Baničević, Klinovski 2, Aleksić, Ostojić 1, Glamočanin, Vuković, Flajšman, Temunović. Trener: Will Ludwig

Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2903
Povezane teme

spartak prozivka

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.