Komentara: 0
Pregleda: 2017

„Majski susreti“ za decu specijalnih škola

01.04.2015. u 13:03h
Izvor: RTV City
U okviru akcije „Ja sam human, budi human“ koju je pokrenuo Požarevljanin Živorad Đurić, srpskoj javnosti poznatiji kao Žića Maradona, osmišljen je novi koncept druženja učenika specijalnih škola iz Požarevca, Beograda i Subotice koji će se održati 8. i 9. maja u Maloj gostioni na Paliću.
„Majski susreti“ za decu specijalnih škola

Oko 30 mališana uzrasta od 11 do 15 godina će tokom dva dana obići znamenitosti Subotice i Palića, pogledati predstavu u Dečijem pozorištu, i učestvovati u nekoliko radionica sa posebno osmišljenim sadržajima. Ostatak vremena će deca iz tri specijalne škole provesti u druženju kroz razne igre i prilagođena sportska nadmetanja.

U nekoliko navrata bivši košarkaški prvoligaš, a danas međunarodno priznati odgajivač pasa i kako je rečeno, čovek velikog srca, Žića Maradona je posećivao Osnovnu i srednju školu Žarko Zrenjanin i u tim prilikama realizovao neke od humanitarnih akcija. Ovaj put dogovorena je saradnja sa subotičkom školom koja je rezultirala najavljenim „Majskim susretima“ na Paliću.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2017
Povezane teme

osobe sa invaliditetom

osobe sa specijalnim potrebama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.