• Pregleda: 16128

Majka i sin u čarapama krijumčarili pola kile ekstazija

Na graničnom prelazu Horgoš carinici, u saradnji sa policijom, su tokom jučerašnjeg dana sprečili pokušaj krijumčarenja preko pola kilograma tableta ekstazija, navodi se u saopštenju Uprave carina.
Majka i sin u čarapama krijumčarili pola kile ekstazija

Narkotici su otkriveni prilikom izlazne kontrole u autobusu švajcarskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Priština-Keln.

Detaljnim pregledom vozila i prtljaga 26 putnika, koliko ih bilo pored dvojice vozača, u prtljažnom prostoru iznad sedišta je najpre pronađen jastuk, iz kojeg su potom izvađene dve najlon čarape napunjene tabletama bele i zelene boje.

Kao vlasnici jastuka prijavili su se makedonski državljani istog prezimena, albanske nacionalnosti, po svemu sudeći majka i sin. Nakon izvršenog uviđaja ustanovljeno je da se u čarapama nalazi ukupno 519 grama opojne droge ekstazi u tabletama.

Dvoje makedonskih državljana su zajedno sa otkrivenim ekstazijem preuzeli policija i tužilaštvo.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Sting Odgovori
Hmmm. E to je vec posao. Kao...
jole Odgovori
Bas me cudi oni su inace poznati kao krijumcari sabranih dela ruske klasike,ali eto ima i ovoga.
forest gamp Odgovori
E ovo su rezultati reforme koji sprovodi premijer ,da mu sad ne navodim ime. SUstina je da se droga i opijati i ostala mutna roba dovlaci iz Unije jer smo mi bogme cisti i posteni.
Safet Odgovori
Albanska posla porodican biznis
wiena Odgovori
E tako se vaspita dete...bravo za majku! ;)
stormwatch Odgovori
Eeeee....ja se ne secam tih vremena, ali se neko sigurno seca, kada se u charapi skrivala ustedjevina u novcima, a danas se skriva ustedjevina u drogi.

Ko sto je neko davno dobro primetio - Na svim ostalim mestima na svetu, droga stvara zavisnost, samo na Kosovu (Albaniji) ona stvara nezavisnost.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.