Komentara: 6
Pregleda: 16475

Majka i sin u čarapama krijumčarili pola kile ekstazija

10.08.2016. u 12:16h
Izvor: Subotica.com
Na graničnom prelazu Horgoš carinici, u saradnji sa policijom, su tokom jučerašnjeg dana sprečili pokušaj krijumčarenja preko pola kilograma tableta ekstazija, navodi se u saopštenju Uprave carina.
Majka i sin u čarapama krijumčarili pola kile ekstazija

Narkotici su otkriveni prilikom izlazne kontrole u autobusu švajcarskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Priština-Keln.

Detaljnim pregledom vozila i prtljaga 26 putnika, koliko ih bilo pored dvojice vozača, u prtljažnom prostoru iznad sedišta je najpre pronađen jastuk, iz kojeg su potom izvađene dve najlon čarape napunjene tabletama bele i zelene boje.

Kao vlasnici jastuka prijavili su se makedonski državljani istog prezimena, albanske nacionalnosti, po svemu sudeći majka i sin. Nakon izvršenog uviđaja ustanovljeno je da se u čarapama nalazi ukupno 519 grama opojne droge ekstazi u tabletama.

Dvoje makedonskih državljana su zajedno sa otkrivenim ekstazijem preuzeli policija i tužilaštvo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 16475
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

zaplena narkotika

trgovina narkoticima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.