Komentara: 12
Pregleda: 8022

Maja Volk u Subotici

11.02.2014. u 17:34h
Izvor: Subotica.com
U Subotici su 13. i 14. februara 2014. planirana dva događaja velike kulturne vrednosti.
Maja Volk u Subotici

14. februara 2014. na Dan zaljubljenih u HKC Bunjevačko kolo u 20 sati biće održan koncert pod nazivom "PUT OKO SVETA ZA 90 MINUTA".

Na desetak jezika i sa pričom o zemljama kroz koje prolazite uz pomoć muzike Maje Volk i Aleksandra Vavića obići ćete Mediteran, Italiju, Španiju, Francusku, Portugal, zatim Afriku preko Zelenortskih ostrva do Kenije i Južne Afrike, pa preko okeana do obale Južne Amerike kroz Argentinu, Brazil, Ekvador do Meksika, Kube, SAD i Jamajke. Zatim sledi Japan, Rusija i povratak u Evropu.

Dan ranije, 13. februara 2014. u Gradskoj većnici u 19 sati je predstavljanje knjige "ISPOVESTI MEDICINSKOG JERETIKA" Dr Robert S. Mendelsona, sa komentarima i u prevodu Maje Volk. Ova knjiga spada među dela koja se retko mogu naći u našim knjižarama. Ona zahteva od Vas da se zapitate, da sumnjate, da negodujete. Knjiga koja je i u drugim gradovima Srbije naišla na veliko interesovanje konačno će biti predstavljena i u našem gradu. O knjizi će govoriti i svoje iskustvo izneti Maja Volk.

Maja Volk u Subotici

Maja Volk u emisiji "Žene"

Ulaznice po ceni od 500 din mogu se kupiti u KC Bunjevacko kolo.

U okviru oba ova dešavanja sakupljaće se sredstva za STOJKOVIĆ BILJANU, obolelu od lokalnog recidiva teleangiektatičnog osteosarkoma leve potkolenice.

Izvor: Subotica.com
Promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk Promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk Promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk Promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk Promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk Promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk Promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk Promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 8022

Povezana vest

Povezane teme

biljana stojković

maja volk

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.