Komentara: 23
Pregleda: 10033

Maglaijeva odbornička grupa bojkotuje gradonačelnika Labana

31.08.2017. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
"Nećemo prisustvovati niti jednoj svečanosti povodom Dana grada Subotice na kojoj je predviđeno učešće ili pojavljivanje aktuelnog gradonačelnika Subotice" - stoji, između ostalog, u saopštenju Odborničke grupe "Pokret za građansku Suboticu".
Maglaijeva odbornička grupa bojkotuje gradonačelnika Labana

- Odbornička grupa "Pokreta za građansku Suboticu" neće prisustvovati svečanoj sednici Skupštine grada koja je sazvana za sutra povodom Dana grada - navodi se u saopštenju ovog Pokreta i dodaje da njihovi odbornici neće prisustvovati niti jednoj svečanosti povodom Dana grada Subotice, na kojoj je predviđeno učešće ili pojavljivanje aktuelnog gradonačelnika, uz napomenu će nastaviti učešće u radu sednica koje su radnog karaktera.

- Smatramo da je aktuelni gradonačelnik u potpunosti izgubio kredibilitet da ikog predstavlja u ovome gradu. Svojim ponašanjem, koje se ogleda u korišćenju najvulgarnijih izraza, pretnjama smrću upućenim jednom našem sugrađaninu, kao i fizičkom maltretiranju iste osobe putem batinaša, dr Laban Bogdan je pokazao da je nedostojan bilo kakve javne funkcije, pa time i funkcije gradonačelnika grada Subotice - piše u saopštenju Pokreta.

Odbornička grupa "Pokret za građansku Suboticu" ističe da ovim gestom žele da pošalje jasnu poruku da njeni članovi ne žele da imaju išta zajedničko sa osobama koje, kako navode, grubo zloupotrebljavaju vršenje vlasti.

- Naša lokalna samouprava evidentno nazaduje, dok patokratija, nepotizam, korupcija i kriminal dostižu nikad viđene razmere. U takvim okolnostima ne vidimo osnova da bilo šta slavimo, naročito u prisustvu potpuno diskreditovane osobe u liku aktuelnog gradonačelnika - navodi se u saopštenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 10033
Povezane teme

jene maglai

bogdan laban

svečana sednica

sednica skupštine grada

pokret za građansku suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.