Komentara: 24
Pregleda: 6839
Foto

Maglai: Subotica zaslužuje kvalitetan zimski vašar

06.12.2013. u 00:45h
Izvor: SuMedija
Božićno-novogodišnji vašar je veoma lepo primljen i služi na diku i čast gradu – rekao je večeras gradonačelnik Jene Maglai na otvaranju trećeg „Winter Festa“
Maglai: Subotica zaslužuje kvalitetan zimski vašar

- Nadam se da će ovaj vašar postati tradicionalan i da će podići nivo dočeka i proslave božićnih i novogodišnjih praznika, a treba ga uvrstiti i u turističke programe grada, naročito što se tiče gastronomske ponude. Svi veliki gradovi u svetu organizuju ovakve vašare i mislim da Subotica zaslužuje jednu ovakvu manifestaciju. Zahvaljujem se gospodinu Bodrogi Beli i Javnom komunalnom preduzeću „Subotičke pijace“ što su organizovali ovako lepo ovaj vašar. Nadam se da će seledećih godina biti na još višem niovu – rekao je Maglai.

Gradonačelnik je u izjavi medijima nakon otvaranja „Winter Fest“ rekao da će lokalna samouprava naredne godine izraditi pravilnik koji će precizno propisati koje vrste manifestacija i pod kojim uslovima se mogu organizovati u centru Subotice.

Treći "Winter fest" je i ove godine na "Malom korzou", traje od od 5. decembra 2013. godine do 14. januara 2014. godine, a na oko pedeset prodajnih prostora, drvenih kućica, tezgi i paviljona učestvuje preko šezdeset izlagača.

Organizator manifestacije je JKP "Subotičke pijace".

Izvor: SuMedija
Otvaranje 3. Winter festa Otvaranje 3. Winter festa Otvaranje 3. Winter festa Otvaranje 3. Winter festa Otvaranje 3. Winter festa Otvaranje 3. Winter festa Otvaranje 3. Winter festa Otvaranje 3. Winter festa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 6839
Povezane teme

jene maglai

winterfest subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.