Komentara: 0
Pregleda: 2933
Video

Likovni konkurs "Kolevke" za decu uzrasta do 10 godina

03.12.2020. u 13:34h
Izvor: Subotica.com
Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Dom za decu ometenu u razvoju "Kolevka" raspisao je likovni konkurs pod nazivom "Jelka mojih snova". Konkurs je otvoren do 15. januara naredne godine, a namenjen je predškolskim ustanovama, osnovnim školama od prvog do četvrtog razreda, institucijama, udruženjima i pojedincima.
Likovni konkurs "Kolevke" za decu uzrasta do 10 godina

Svaki autor može da pošalje samo jedan rad, a moguće je korišćenje svih likovnih tehnika, materijala i formata po izboru. Na poleđini svakog rada čitkim slovima treba da bude napisano ime i prezime autora, uzrast, naziv udruženja, institucije ili škole, kao i ime i broj telefona kontakt osobe.

Radove je potrebno fotografisati i poslati putem mejla na zvezdicedn.boravak@gmail.com ili aplikacije Viber na telefon 063/108-93-12. Prispele radove ocenjivaće stručni žiri, a 50 najboljih biće izloženo 7. februara naredne godine povodom Međunarodnog dana života. Prva tri rada po izboru žirija biće nagrađena vredim nagradama.

Likovni konkurs "Kolevke" za decu uzrasta do 10 godinaOve godine se obeležava i jubilarna, 15. izložba slika Borisa Hrnjaka, mladića sa Daunovim sindromom, korisnika Dnevnog boravka za umereno i teže mentalno nedovoljno razvijena lica pri Domu "Kolevka". 

Njegove slike krase zidove ministarskih kabineta, institucija, galerija u Srbiji i zemljama u okruženju, a o njegovom stvaralaštvu snimljen je trominutni video zapis koji možete pogledati u nastavku.

Zbog trenutne epidemiološke situacije izložba će biti priređena onlajn, u formatu video prezentacije, a kada se stvore bolji uslovi subotička publia će moći da ih pogleda i uživo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2933
Povezane teme

kolevka

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

likovni konkurs

dan osoba sa invaliditetom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.