Komentara: 0
Pregleda: 1635

Letnji program Kancelarije za mlade

21.07.2017. u 17:50h
Izvor: Subotica.com
Za mlade koji leto provode u gradu Kancelarija za mlade pripremila je različite sportsko-rekreativne i kreativne sadržaje. Učešće u svim programima je besplatno.
Letnji program Kancelarije za mlade

U okviru letnjeg programa, u Dudovoj šumi svake srede i četvrtka organizuju se časovi joge i aerobik karatea.

- Svi koji žele da rade na sebi mogu doći svake srede u 18.30 časova kod jezerceta u Dudovoj šumi, gde se održavaju časovi joge. Četvrtkom od 19 časova, na istom mestu, instruktori Bane Matejin i Ema Rigo vode časove aerobik karatea. Časovi joge i aerobik karatea će se održavati sve do kraja avgusta - kaže Dejana Baltes, koordinatorka Kancelarije za mlade.

Oni koji žele da ispune svoje slobodno vreme sticanjem novih znanja i druženjem, mogu da postanu volonteri na 35. Međunarodnoj zlatnoj rukavici.

- Mladi se mogu prijaviti da budu volonteri-domaćini timovima koji dolaze. Svako ko želi da se druži sa mladima iz drugih krajeva sveta i želi da pokaže gostoprimstvo, može da se prijavi na ovaj program - kaže Dejana Baltes.

U toku je i prijava za učešće na radionicama japanskog stripa Mange i Anime, koju već treću godinu u okviru letnjeg programa KZM vodi Andrea Ivetić. Radionice će biti organizovane svakog utorka u 18 časova u Gradskom omladinskom centru, počev od 25. jula. Krajnji cilj radionica jeste da učesnici stvore jedan lik sopstvene mange što će biti prikazano na izložbi tokom programa Dana mladih, 12. avgusta.

- Za razliku od sportskih sadržaja gde nije potrebna prijava, učešće na radionicama je potrebno prijaviti. Mladi koji žele da ispune slobodno vreme baveći se umetničkim radom i ukoliko su ljubitelji manga stripova i japanske pop kulture mogu da se prijave za učešće u radionicama na prijava@kzm.subotica.rs, najkasnije do nedelje, 23. jula. U mejlu je potrebno ostaviti ime i prezime, kao i broj telefona za kontakt. Radionice obuhvataju tehnike, stilove kao i sve neophodne veštine koje će mladima pomoći da započnu svoj put ka stvaranju sopstvenih dela. Biće održano ukupno šest radionica - kaže Baltes.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1635
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.