Komentara: 1
Pregleda: 2706

Letnji kamp za osobe ometene u razvoju

19.05.2015. u 15:08h
Izvor: RTV City
Udruženje za afirmaciju mladih talenata „Festival Omladina Subotica“ organizovaće od 22. do 25. maja „Letnji kamp Palić 2015“ namenjen deci sa smetnjama u razvoju. Učesnici kampa biće deca, učenici od 12 do 18 godina.
Letnji kamp za osobe ometene u razvoju

Program počinje u petak u 11h za kada je predviđen dolazak učesnika, a u popodnevnim satima biće organizovan obilazak Subotice. U subotu posetiće se salaš Furioso na Šupljaku, a od 18 časova biće održano muzičko veče Ratka Kraljevića.

U nedelju u popodnevnim satima biće organizovana šetnja Palićem i poseta Jelen salašu. Tokom kampa održaće se edukativne sportsko-rekreativne, muzičke, likovne i dramske radionice, a sa polaznicima će raditi deset edukatora.

Učestvovaće 60 učesnika iz cele Srbije. U organizaciji Kampa učestvuju i Osnovna i srednja škola "Žarko Zrenjanin" i Školski centar sa domom učenika "Dositej Obradović".

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2706
Povezane teme

palić

deca ometena u razvoju

letnji kamp

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.