Komentara: 15
Pregleda: 5139
Foto

„Letnja šema“ Kancelarije za mlade

02.07.2015. u 16:54h
Izvor: Subotica.com
Kancelarija za mlade najavila je brojne zanimljive aktivnosti koje će se održavati tokom leta - sport na otvorenom, edukativne, kreativne i psihološke radionice, projekcije filmova, svirke povodom obeležavanja Dana mladih...
„Letnja šema“ Kancelarije za mlade

Po rečima Dejane Baltes, koordinatorke KZM, u toku je realizacija mera iz Akcionog plana za mlade, te će tokom jula i avgusta mladi imati priliku da učestvuju i u aktivnostima koje će doprineti njihovom neformalnom obrazovanju i psihološkoj podršci.

- Radićemo na promociji zdravog načina života, održavaće se časovi joge i karate aerobika, tu je radionica za učenje nemačkog jezika, grupne radionice psihološke podrške, edukativni program „Život u krivom ogledalu“, koji će govoriti o štetnosti i posledicama upotrebe psihoaktivnih supstance, projekcijom filma i radionicama crtanja upoznaćemo Japan, a bogatim programom obeležićemo Dan mladih - najavila je Dejana Baltes. - Učešće u aktivnostima je besplatno a prijaviti se može u Kancelariji za mlade.

Psihološke radionice namenjene su adolescentima od 15 do 21 godinu i imaće za cilj da im pomognu u rešavanju problema i konfliktnih situacija, ostvarivanju ciljeva, podizanju samopouzdanja...

„Letnja šema“ Kancelarije za mlade

Jovana Ilić i Jelena Vujačić

- Grupne terapije sa sobom nose posebnu dinamiku i kvalitet, biće održano osam radionica od po sat i po vremena, koje će takođe biti besplatne – dodala je Jelena Vujačić, saradnica KZM.

Mlada volonterka Jovana Ilić pozvala je sve vršnjake da se priključe volonterima i učestvuju u bokserskom takmičenju „Zlatna rukavica“ i Evropskom prvenstvu u rvanju za kadete.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje letnjeg programa i aktivnosti lokalne Kancelarije za mlade Predstavljanje letnjeg programa i aktivnosti lokalne Kancelarije za mlade Predstavljanje letnjeg programa i aktivnosti lokalne Kancelarije za mlade Predstavljanje letnjeg programa i aktivnosti lokalne Kancelarije za mlade Predstavljanje letnjeg programa i aktivnosti lokalne Kancelarije za mlade Predstavljanje letnjeg programa i aktivnosti lokalne Kancelarije za mlade Predstavljanje letnjeg programa i aktivnosti lokalne Kancelarije za mlade Predstavljanje letnjeg programa i aktivnosti lokalne Kancelarije za mlade
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5139
Povezane teme

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.