Komentara: 2
Pregleda: 8387

Leontina Sič na izboru za Miss Srbije

05.09.2013. u 17:33h
Izvor: RTV City
Leontina Sič koja je izabrana za Miss Vojvodine biće jedna od finalistkinja izbora za Miss Srbije.
Leontina Sič na izboru za Miss Srbije

Leontina ima 20 godina i pohađa Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača. Ona je u konkurenciji 13 devojaka izabrana za Miss Vojvodine na finalnoj večeri održanoj u organizaciji agencije „Royal Blue“ 31. avgusta u Novom Sadu.

Manifestaciju je organizovala Royal blue d.o.o, u vlasništvu Sanje Papić, pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, sa odobrenjem kompanije “Miss Yu”, koja jedina ima sve licence za održavanje takmičenja u lepoti na ovim prostorima.

Leontinu sada očekuju pripreme u Grčkoj, a kaže da ovo iskustvo nije promenilo njene planove i da želi da se oproba u svetu modelinga.

Leontina Sič na izboru za Miss SrbijeLeontina Sič
Miss Vojvodine 2013.

„Ovaj izbor je bio jako lepo iskustvo za mene i nadam se da mi je ovo ulaznica za svet visoke mode i neke dalje planove. Sve ovo zajedno je jedno jako lepo iskustvo za mene i zaista sam zahvalna svima.

Nadam se što boljem plasmanu na izboru za Miss Srbije.“

 

Vlasnica i direktorka agencije „Royal Blue“, bivša Miss Srbije i Crne Gore, Sanja Papić smatra da Leontina ima šanse da uđe u najuži izbor i na izboru za Miss Srbije.

Leontina Sič na izboru za Miss SrbijeSanja Papić
vlasnica i direktorka agencije „Royal Blue“

„Leontina je zasluženo osvojila titulu. Ona se od starta isticala, nakon priprema sve finalistkinje su postale ozbiljna konkurencija jedna drugoj ali je Leontina neko ko je zasluženo odneo pobedu.“

Oficijalni dizajner izbora za Miss Vojvodine Marija Šabić, kreirala je haljine u kojima su se kandidatkinje predstavile u Novom Sadu. Ranije je sarađivala sa Sanjom Papić, za koju kaže da joj je omiljena manekenka. 

Leontina Sič na izboru za Miss Srbije

Izvor: RTV City
Leontina Sič, miss Vojvodine 2013 Leontina Sič, miss Vojvodine 2013 Leontina Sič, miss Vojvodine 2013 Leontina Sič, miss Vojvodine 2013 Leontina Sič, miss Vojvodine 2013 Leontina Sič, miss Vojvodine 2013 Leontina Sič, miss Vojvodine 2013 Leontina Sič, miss Vojvodine 2013
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 8387

Povezana vest

Povezane teme

miss yu

izbor za miss

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.