Komentara: 5
Pregleda: 1976

LDP: Evropska unija nema alternativu

09.05.2013. u 17:49h
Izvor: RTV City
Obeležavanju Dana Evrope pridružili su se i aktivisti omladine sa članovima Gradskog odbora Liberalno demokratske partije.
LDP: Evropska unija nema alternativu

Na štandu postavljenom na Trgu slobode ova politička partija promovisala je evropske vrednosti deljenjem propagandnog materijala sa tekstom Evropske povelje slobode. Koordinator omladine subotičkog LDP-a Jelena Dubovi, podsetila je na značaj, kao i privilegije članstva u Evropskoj Uniji, naročito  mlađe sugrađane.

„Sada kada smo na samom pragu Evropske unije, a društvo nikada spremnije na ovakav istorijski korak, želim da se zahvalim svim građanima koji podržavaju Evropsku uniju i shvataju da ona nema alternativu. Danas delimo propagandni materijal i upućujemo građane kako bi shvatili važnost Evropske unije. To je jedini način kako bi mi mladi, deca ovog grada napredovali i imali bolju i lepšu budućnost.“ – rekla je Dubovi.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 1976
Povezane teme

LDP Subotica

dan evrope

liberalno demokratska partija

omladina ldp

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.