Komentara: 0
Pregleda: 1935

Kviz znanja o arhitekturi

10.06.2014. u 17:11h
Izvor: RTV Yueco
U okviru projekta “Negovanje zajedničkog kulturnog nasleđa” koje sprovode Politehnička škola iz Subotice i škola Verdeš Ištvan iz Segedina, danas je održana poslednja aktivnost uoči projekta u Subotici.
Kviz znanja o arhitekturi

Učenici obe škole su učestvovali u kvizu znanja, koje su stekli tokom realizacije ovog projekta. Po rečima direktora obe škole, iskustvo koje su učenici stekli tokom ovoh godina je nešto na šta su oni najponosniji, a ujedno su izrađene i mnoge korisne stvari kao što je priručnik o lokalnoj istoriji arhitekture, zatim su učestvovali na različitim kampovima starih zanata, organizovali izložbe, kao i još mnogo drugih stvari.

Kviz o poznavanju arhitekture kako Subotice, tako i Segedina, poslednja je aktivnost koja je organizovana u Politehničkoj školi, koja se tiče ovog projekta. Jedno od najznačajnih stvari koje su izradili učenici, jeste priručnik o arhitekturi ova dva grada, koji će biti korišten i u nastavi.

Ovo je jedno veliko iskustvo kako za učenike, tako i za profosere, istakli su predstavnici škole Verdeš Ištvan iz Segedina. Za godinu i po dana učenici su imali veliki broj zadataka, a ovaj kviz samo je pečan na ono što su učenici sve naučili i samim tim i izradili.

Što se Subotice i Politehničke škole tiče, projekat se završava, dok je u Segedinu ostalo još nekoliko aktivnosti. Većina najvažnijih aktivnosti je završena, tako da će se skoro dve godine ovaj projekat uspešno završiti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1935
Povezane teme

arhitektura

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.