Komentara: 7
Pregleda: 8146

Kuvano vino i slatkiši se najčešće prodaju na "Winterfestu"

29.12.2016. u 17:29h
Izvor: RTV Yueco
Na “Winterfestu“ Subotičani najčešće kupuju kuvano vino i slatkiše. Prodavci na štandovima sa kuvanim vinom već nekoliko godina unazad imaju pune ruke posla.
Kuvano vino i slatkiši se najčešće prodaju na "Winterfestu"

Mnogi sugrađani vole da se u zimskim danima ugreju uz čašu kuvanog vina, ali i da ovaj okrepljujući napitak ispijaju sa svojim prijateljima u samom centru grada. Najprimamljivije tezge najmlađim sugrađanima su svakako one koje obiluju slatkišima, čokoladama i gumenim bombonama.

Zoltan Višnjovski veoma je zadovoljan ovogodišnjom ponudom na Winterfestu. Na ovom vašaru svake godine kupuje bombone i to uvek kod iskog prodavca. Sebe redovno počasti gumenim bombonama, dok deci kupuje čokoladne figurice Deda Mraza.

Radivoje svake godine izlaže proizvode na Winterfestu, i to uvek na istoj tezgi i na istom mestu. Posla mu nikada ne manjka, a njegovi kupci su uglavnom dugogodišnje mušterije. Najverniji kupci su mu deca, koja njegovu tezgu uvek prepoznaju. Pored dece ima mnogo i starijih kupaca koji vole da se počaste slatkišima izrađenim po starinskim receptima, te se konzumirajući ih rado prisećaju slatkih ukusa iz detinjstva.

Pored kuvanog vina i slatkiša, na „Winterfestu“ se mogu pronaći i bogate ponude nakita, meda i drugih pčelinjih proizvoda, mesnih prerađevina, mlečnih proizvoda, kao i odevnih predmeta. Na ovogodišnjem „Winterfestu“ ima preko 70 izlagača, a vašar je otvoren za posetioce svakog dana od 9 do 21h, i trajaće do 13 januara naredne godine.  

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 8146
Povezane teme

winterfest subotica

novogodišnji vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.