Komentara: 0
Pregleda: 1984

Kuda se kretati?

09.06.2010. u 18:08h
Izvor: RTV Yueco
<p>Ulica Đure Đaković već duže vreme na jednom delu nije bezbedna po pe&scaron;ake i bicikliste zbog izgradnje vi&scaron;espratnice, čija ograda zauzima jedan deo staze, te su iz tog razloga oni primorani da pređu na kolovoz, bez obzira da li prelazili na drugu stranu ili nastavljali istom.</p>
Kuda se kretati?

Građani sa kojima smo razgovorali kažu da ih je strah svaki put kada moraju da siđu sa trotoara na kolovoz. Razlog tome je zgrada koja se već duže vreme gradi na ovom mestu. S obzirom na to da je ulica Đure Đaković poprilično prometna i da se tu nalazi srednja Ekonomksa škola, postavlja se pitanje koliko je pešački prelaz na mestu gde se obavljaju radovi siguran. Sada je bezbednost još više ugrožena jer su na strani, koja se znakom preporučuje za pešačenje, u toku radovi rekontrukcije toplovoda. S toga apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu shodno uslovima u saobraćaju, kao i na pešake i bicikliste da se oprezno kreću jednom od strane trotoara gde se obavljaju radovi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1984
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.